من یک درخواست برای شما ارسال کردم بخاطر اینکه تاپیک قفل شد و اومدم جوابت رو بدم که نوشته بودی برای پراید وانت چه اتاقی نیاز هست که درخواست رو تایید نکردی و دلیلش هم هیچ اهمیتی نداره جلوی همه دارم میگم
من مدیر فروش یک شرکت کامپیوتری خیلی بزرگ هستم و 45 نفر کارمند دارم
نیسان وانت رو هم خریدم دادم دست پسرخالم چون وضعیت مالیش جالب نبود دوتا دختر هم داره و وضعیت شغلی خودش بهم ریخته بود و کار نبود
بهش گفتم کار کن باهاش طوریکه نابودش نکنی
هرچی در اوردی استهلاک ماشین رو بده بقیشم با من نصف کن که قبول کرد
الان ماهی تقریبا 85 تومن در میاره که 15 میلیون میده استهلاک و بقیش رو با من نصف میکنه
سایت بهمن موتور هم که شما میگید مدیر عاملش دوست مدیر عامل ماست و خودمم میشناسمش
منتها الان بخاطر نوسانات بازار ارز شرکت ما در حال ورشکست شدنه چون نمیتونن قطعه وارد کنن و خریدار نیست بخاطر گرون بودن قطعات کامپیوتر
وقتی یکنفر اینجا صحبت اقتصادی میکنه و میگه با نیسان کار میکنه و حتی برای پول در اوردن راهکار زیادی ارائه میکنه شما دیگه یکم از خودت خجالت بکش و نیا اینجا از من سوال کن که چرا با ارشد اقتصاد با نیسان کار میکنم
اصلا به شما ارتباطی نداره من با چی کار میکنم یا چکار میکنم نه تنها به شما بلکه به هیچکس ارتباطی نداره
یعنی خیلی شیک ادمایی که ارشد اقتصاد ندارن و به طور مثال دیپلم هستن رو نابود کردی با همین یک جمله و طوری صحبت کردی که انگار اونی که ارشد اقتصاد داره یا پزشکه یا قاضیه خداس
بقیه همه بدرد نخورن و نیسان سوارا هم بدرد نخورن
بار بعدی اگر خواستم شغلی رو انتخاب بکنم از سرکار خانوم قبلش کسب تکلیف میکنم
بدتر اینکه من اصلا توی صحبتهام یک بار هم نگفتم من با نیسان وانت کار میکنم