2777
2789

من تازه شروع کردم یه پنج قسمتی دیدم

بنظرتون چرا پسرا از زهرا خوششون نمیاد؟🫠

ولی نگار با اینکه پیکمیه ولی بیشتر پسرا میخوانش

اون قسمتی هم که علی موهای زهرا رو کوتاه کرد خیلی بدم اومد قشنگ انگار شده بود مسخره دستشون😐🥲

از امیر حسینم خیلییی خیلییی بدم میاد واقعا سیاست مدار و زبون بازه

طنازم بنظر دختر خوبی میاد ولی اصلا قدر خودشو نمیدونه هی آویزون میشه به شاهین

میدونم بی محتواس ولی بیایید یکم غیبت کنیم راجبشون خدایی🫠😂💔

چقدم موقع بدی شروع کردم به دیدنش همه امتحانای دانشگاه دارن شروع میشن😭😂

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

حالا جلو بری ذات کثیف طناز و ماهرخو بشناسی نگار بنظرت اونقدرم بد نمیاد😂

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

حالا جلو بری ذات کثیف طناز و ماهرخو بشناسی نگار بنظرت اونقدرم بد نمیاد😂

یا خداااا من فکر میکردم طناز و ماهرخ ذاتشون خوبه😭😂💔

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طناز مارمولکی برای خودش شاهینم شبیه طناز مارمولک شده

آدم درستشون سياوش و فرشاد 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یا خداااا من فکر میکردم طناز و ماهرخ ذاتشون خوبه😭😂💔

نه زن ستیزترینن

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

زهرا نه قیافه داره نه هیکل من که زنم اصلا جذابیتی درش نمیبینم

و حتی اخلاق

من از طناز بدم میاد چون خیلی دخالت میکنه تو روابط همه و پیکمی میشه بعضی وقتا

حالمو بهم میزنه کاراش

ماهرخم دوسش داشتم ولی از اون جایی که خیلی به ترانه چیزی گفت ناراحت شدم چون خودش کسی بود که از علی اسیب دید و رفتارای رو مخ علیو دید ولی بازم ترانه رو خراب کرد و بنظرم ترانه علاقه داشت به علی

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

اتفاقا طناز از اون ماراس😂 اول خودشو خوب نشون میده بعد گندش در میاد

مدام میخواد رابطه نگار و فرشادو خراب کنه آخرشم که موفق میشه

همش نگرانه دوس پسرش بره با نگار( که با توجه به لاسای شاهین واقعا ام نگارو میخواد) برای همین انقد باهاش بده

به نام خدا از همشون بدم میاد یدونه میلاد و فرشاد خوب بودن که میگن میلاد دوس دختر داره فرشادم که حذف شد

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁