2777
2789
عنوان

اخر نفهمیدم ازدواج خوبه یا بد

133 بازدید | 16 پست

اگه بده پس اینهمه تاپیک شوهر میخام زن میخام واسه چیه 

پس چرا من نی نی میبینم دلم ضعف میره 

من واقعا ارامش میخام 

من میگم ادم خوب خوبه وباش میشه پیشرفت کرد 

ولی تو سایت همش جو یطوریه

پیام الکی میزارن

اگه تو تاپیکامم میگم مستقلی وتنهایی چون هنوز ادم خوب وپیدا نکردم 

وگرنه تا ادم خوب هست تنهایی چرا وصد البته مدیریت دو طرف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه اگه ادمش خوب باشه

بده اگه ادمش بد باشه

مثل چاقوست دیگه 

به این نظرات هم نگا نکن ۹۰درصدشون من مطالعه کردن مشکل روانی دارن

طرف تایپیک زده شوهرم به من صبح بخیر نگفته در جوابش گفتن طلاق بگیر 

ارغه دیگ زیاد اهمیت نده ببین حست چی میگه

هر که خطایی ازم دید میتونه پنالتی بگیره..✌📯https://abzarek.ir/service-p/msg/2141115

خوب و بدش بستگی به خودت و انتظاراتت از ازدواج و همینطور شخصی که انتخاب میکنی بستگی داره،طبیعتا ما با پدر و مادرمون که عزیزترین اشخاص زندگیمون هستن و خواهرو برادرمون اختلاف نظر داریم گاهی قهر میکنیم و از دست هم ناراحت میشیم دیگه چه برسه به یک مرد غریبه و خانواده ای که واردش میشیم،باید سنجیده انتخاب کنی و مدیریت کردن رو بلد باشی.

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

هیییبیچ رابطه ای هیچ آدمی کامل و صد نیست،همه ی آدما یه نقصایی دارن باید همدیگرو بلد باشید قلق هم دستتون بیاد،زندگی در حالت مجردی هم خوشی و ناخوشی داره متاهلی هم همونه ،همش گل و بلبل نیست ...خیلیم به توصیه های زناشویی اینجا دقت نکن اینجا تقی به توقی میخوره به طرف میگن طلاق بگیر

پشت من خدا بوده همیشه ...

به نظرم یکی از بدی های ازدواج رابطه جنسی و فرزنداوری 

وگرنه آدم مناسب و خوبی باشه ازدواج در سن مناسب خوبه

به شرط اینکه اون دو ویژگی بالا هم نباشه اصلا معتقد نیستم رابطه جنسی  موجب عشق و استواری رابطه میشه 

به نظرم یکی از بدی های ازدواج رابطه جنسی و فرزنداوری وگرنه آدم مناسب و خوبی باشه ازدواج در سن مناسب ...

رابطه جنسی یک غریزه هست مثل میل به غذا خوردن ،مگه میشه کنار شخصی که بهش علاقه مندی و ازدواج کردی باشی ولی گرایش جنسی نباشه بین طرفین،ممکن نیست

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

اینجا اگه  شوهر دیر از سر کار اومد میگن داره خیانت میکنه طلاق عزیزم زندگی بچه بازی نیست شما با هزار امید ارزو زندگی مشترک رو   شروع کردید به عشق محبت کنید قدر این روز رو بدونید ازدواج بد نیست والا دخترا از پسر می ترسن پسرا از دخترا هیچکس بده نیست بستگی به بر داشت داره انشا اله که همه عاقبت بخیر بشن الهی امین