2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگي به بدنت داره،ولي معمولا يك روز بعد از موعد پريت آزمايش نشون ميده،منم منتظرم☹️كاش مثبت بشه

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎
یعنی من امروز‌که بیست و‌پنجمم هست زود بی بی چک‌زدم؟

اره عزيزم خيلي عجله كردي

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎
یعنی من امروز‌که بیست و‌پنجمم هست زود بی بی چک‌زدم؟

اره خیلی زوده

من روز موعدم زدم هاله انداخت

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

من بيستم بايد ميشدم هرچي بي بي ميزنم منفيه☹️اميدوارم جواب آزم برعكس باشه

من روز موعدم ازمایش بتا دادم،عددش 68 بود.دکتر گفت خیلی زود ازمایش دادی.

به هرحال برای فهمیدن اینکه باردارم کافی بود.

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
گاهی اوقات زیر دلم سمت تخمدان ها درد میکنه و تیر میکشه و تپش قلب دعا کنید به نتیجه برسم 😢

انشاءالله كه هموني ميشه كه ميخواي،منم ب شدت دمال بدنم بالاست،امروزم ي كم عضلات دلم ميگيره،همش دلداري ميدم خودمو ميگم حتما دير لقاح شده

توکل به خدا  گویا شما باردارید التماس دعا دارم دعای خانومای باردار رد خور نداره

اره عزیزم،تازه یه هفته ست فهمیدم.

ان شالله به زودی باردار میشی،اصلا نگران نباش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز