2821
2789
اره عزیزم،تازه یه هفته ست فهمیدم. ان شالله به زودی باردار میشی،اصلا نگران نباش

خوش ب حالت،براي ما عمر كه منتظريم دعا كن لطفا

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جواب ازمایشتونو گرفتید بیا بگو چی شده

حتما،ايشالا كه با خبر خوب بيام

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎
خوش ب حالت،براي ما عمر كه منتظريم دعا كن لطفا

حتما عزیزم

ان شالله به زودی یه نی نی خوشگل میاد توی دلت😍

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

وای منم حالم خیلی بده سینه هام الان ۴ روزی میشه که درد وحشتناک داره و نوکش میخاره. دیشبم تو خواب حالم خیلی بد بود یهو احساس گرمای شدید و نفس تنگی داشتم در حدی که رفتم‌پنجره رو باز کردم و ده دقیقه وایسادم تا یکم خنک شم اما تا صب بد خوابیدم و همشاحساس بی قراری داشتم.صبح بی بی چک زدم منفی بود

شما علائمت چی بود

فقط علایم پریودی داشتم.مثل هر ماه.و خیلی خوابم میومد

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
وای منم حالم خیلی بده سینه هام الان ۴ روزی میشه که درد وحشتناک داره و نوکش میخاره. دیشبم تو خواب حال ...

منم دیشب دقیقا ایطور شدم بخدا ولی دیشب اقدام کردم.نمیدونم چرا بدنم سوخت از گرما

خدای مهربون مرسی که پناهمی
وای منم حالم خیلی بده سینه هام الان ۴ روزی میشه که درد وحشتناک داره و نوکش میخاره. دیشبم تو خواب حال ...

منم دماي بدنم خيلي بالاست

ایشالا که به حق خانوم فاطمه دل همه ی منتظرا شاد بشه

انشاءالله،چقدر قشنگ دعا كردي❤️

2790
2823
2791
2779
2792