2777
2789

من معدلم ترم اول تقریبا ۱۹ و نیم شد و کلاس دهمم 

بعد یه دختره بود معدلش به زور به ۱۷ می‌رسید 

نمیدونم چرا اون از ترم یک به بعد افتاده دنبال رقابت با من هر کار میکنم میکنه و کلا خیلی رو اعصابمه 

مثلا واسه نمره مستمر ریاضی من امتحان ریاضی رو بیست شدم ولی اون ۳ شد ولی رفت پیش معلم ریاضی پاچه خواری کرد معلم مستمر اون رو هم بیست داد سر امتحان عربی مستمر کتاب گذاشت زیر میز همه رو از رو کتاب نوشت 

همین چند روز پیش سر امتحان فارسی ترم دوم مونده بود هیچی بلد نبود بعد دبیری که مراقب بود نمیدونم چرا و به چه حقی برگه من رو برداشت همه جوابارو از برگه من خوند و به اون گفت 

واقعا حالم دیگه داره از درس خوندن بهم میخوره 

این همه زحمت بکش درس بخون بعد اینجوری حقت ضایع بشه متنفرم متنفر 

چجوری اعصابمو آروم کنم خیلی اعصابم خورده اصلا نمیتونم رو امتحان فردا تمرکز کنم و بخونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها من اول فکر کردم دختره برگتو برداشته حالا نوشتی مراقبه براش خوند. واقعا این کار رو گزارش بده به م ...

نه کلاس دهمم 

آخه برم به مدیر چی بگم 

اون دبیره دبیر یکی از درسای خودمم هست ممکنه باهام لج کنه نمره ام رو کم بده 

سلام و عرض ادب 🥰

مشاوره های خانم دکترآتشانی  40 دقیقه هستش

از فرزندتون تست میگیرند برای زیر 4 سال تست cdi و برای بالای چهارسال در 14 حوزه دقت و تمرکز بررسی شون میکنند

و بر اساس تحلیل تست به شما راهکار میدن

هزینه‌ش یک و دویست است.

🔹مشاوره ها هم به صورت حضوری و هم به صورت آنلاین برگزار میشود

🔺 لازم به ذکرِ خانم دکترآتشانی  کلا مشاوره هاشون تک جلسه ای هستش و در همان جلسه مسیری که باید طی کنید را بهتون میگن🔻

⭐️برای ارتباط  یا پاسخ به سوالهایتان می توانید نام و شماره تماس بفرمایید همکارانم با شما تماس بگیرند🙏🏻

یا برای هماهنگی  می توانید   با مرکز در روزهای اداری از 10 صبح الی 18  غروب
تماس بگیرید.

09058903442(تلگرام، واتس آپ، بله، ایتا)
02122302092
02122302093
02122302095