2777
2789
هر روز؟باور کنین هر روز خوب نیس برا بدن و مو هاتون گلم

اونی که هرروز بیرون میره تو گرما باید بره و گرنه خودشم عرق سوز میشه یا بیماری پوستی میگیره شوهر من هرروز زمستون و تابستون صبح زود دوش میگیره میره اداره حالا اگه کسی مثل من موهاش هفتگی هم چرب نمیشه میتونه فقط بدنشو بشوره موهاشو هفته ای دوبار 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی که هرروز بیرون میره تو گرما باید بره و گرنه خودشم عرق سوز میشه یا بیماری پوستی میگیره شوهر من ه ...

والا ما همش تو خونه ایم کولر هم روشنه تهشم باز عرق میکنیم. نمیشه هم دم به دقیقه بریم حموم که

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

والا ما همش تو خونه ایم کولر هم روشنه تهشم باز عرق میکنیم. نمیشه هم دم به دقیقه بریم حموم که

من دو روز یه بار میرم اگه نرم سرم میخاره.

بعدم این فصل خیلی بده مثلا من میرم الان حموم چند ساعت بعد از شدت گرما بدنم میچسبه به هم

کسی که بیرون میره و با مردم برخورد داره باید حقوق شهروندی رو رعایت کنه ، دیگه تابستون هرروز حموم رفتن و لباس شستن مسیله عجیب و پیچیده ای نیست لازم نیست دوساعت کیسه بکشن یه دوش کوتاه بگیرن عرق از بدنشون پاک بشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من دو روز یه بار میرم اگه نرم سرم میخاره.بعدم این فصل خیلی بده مثلا من میرم الان حموم چند ساعت بعد ا ...

دو روز یه بار اوکیه ولی هر روز واقعا زیاده رویه. من شنیدن میگن خوب نیست هر روز موهاتو بشوری

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

دو روز یه بار اوکیه ولی هر روز واقعا زیاده رویه. من شنیدن میگن خوب نیست هر روز موهاتو بشوری

هر روزم ادم بره خوبه اما به شرطی که موهارو هر روز نشوریم چون کف سر بیش از حد خشک میشه فقط بدنو بشوریم گرچه خودم وقتی میرم حمام دلم میخاد سرمم بشورم