2777
2789
عنوان

کسی هست بتونه نذر کنه

51 بازدید | 8 پست

خانوما یه معامله قرار بود صورت بگیره و الان دوماهه درگیرش هستیم و الان رسیده مرحله آخر آخر ، از دیشب طرف دبه کرده که معامله انجام نشه ، این وسط ما توی جریان معامله زیان و ضرر کردیم شدید و الان معامله نشه انگار هم ضرر کردیم و ورشکست شدیم رسما ،داریم میریم با طرف صحبت کنید ، چه ختمی بخونم دلش نرم بشه قبول کنه ؟  لطفا یکیتون یه نذر ذکر یا پول سبک وکم واسه حاجتم نیت کنه ، بگه بهم ، که حاجت گرفتم ادا کنم و بخونمش 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

من ندرکردم برات گلم 

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

❤️هدیه ای ناب برای اهل نماز به درگاه الهی،

🌺نماز توبه روز یکشنبه ماه ذالقعده🌺

از پیامبر اکرم(ص) نقل شده هرکس این نماز را به جا آورد خداوند توبه اش را پذیرفته و گناهانش را می آمرزد و ندایی از آسمان بلند می شود که ای بنده خدا عمل را از سر بگیر که توبه تو قبول شد و گناهانت آمرزیده شد و همچنین پیامبر (ص) فرمودند دشمنان شخص نمازگزار در روز قیامت از او راضی شوند و با ایمان بمیرد و دلش گرفته نشود و قبرش گشاده و نورانی گردد و والدینش از او راضی شوند و مغفرت شامل والدین او و ذریه او گردد و توسعه رزق پیدا کند و ملک‌ الموت در وقت مردن با او مدارا کند و به آسانی جان او بیرون شود.

نماز پرفضیلت روز یکشنبه ماه ذی القعده، این نماز را امروز از دست ندهید حتی اگر بزرگترین قرار زندگیت بخاطر این نماز از دست داده اید.حتی اگر از وقت خورد و خوراک خودت بخاطر انجام این نماز گذشتی، از این نماز غافل نشو، شاید کمتر از ده دقیقه وقت ببرد. الله اکبر به عظمت این نماز و بس.

این نماز آنقدر عظمت دارد که روایت داریم هر وقت دیگر هم میشود آن را خواند. اما چه سر و اسراری دارد که پیامبر عزیز(ص) فرموده اند بهترین وقت آن روز یکشنبه ماه ذالقعده است. این نماز در این روز معجزه میکند. کسانی را سراغ دارم در این روز حتی سه مرتبه این نماز را میخوانند تا شاید که ان شاالله به ثواب کامل آن برسند و به وسیله این نماز سعادتمند و به حاجت خود برسند.

🔰دستور عمل آن:

در روز يكشنبه غسل كنید به نیت غسل توبه، و وضو بگيرد و چهار ركعت نماز گذارید دو نماز دو رکعتی مثل نماز صبح و به نیت نماز توبه روز یکشنبه ماه ذی القعده. در هر ساعتی میشه خوند.

در هر ركعت:

سوره حمد يك مرتبه 

سوره توحید سه مرتبه

سوره ناس يك مرتبه

سوره فلق یک مرتبه

بعد از سلام نماز دوم بنشینید و استغفار كنید:

هفتاد مرتبه:  «اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ»

سپس یک مرتبه بگویید:

«لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ اِلاّ بِاللّهِ الْعَلىِّ الْعَظيمِ»

پس بگويد:

«يا عَزيزُ يا غَفّارُ اغْفِرْ لى ذُنُوبى وَذُنُوبَ جَميعِ المُؤ مِنينَ وَالْمُؤ مِناتِ فَاِنَّهُ لا يَغْفِرُ الذُّنُوبَ اِلاّ اَنْتَ»

نماز تمام شد، اینجاست که باید در حضور الهی و بعد از انجام این نماز پرفضلت از درگاه الهی هر چه را که میخواهید از درگاهش طلب کنید. در این نماز اسراری نهفته میباشد که میتوان خدا را به عظمتش قسم داد و بواسطه این نماز گناهان خود را بخشید و توبه واقعی نمود. 

خواهش میکنم من روسیاه شده را از دعاهای خود محروم نکنید🙏

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

کیا میان 40  تا زیارت عاشورا بخونیم برای شهید نوید صفری ؟ نفری هر چندتا که تونستید 

یکیش ربع ساعت میشه 40 نفر باشیم ثواب 40زیارت عاشورا گیرمون میاد 

خودشون گفتند کمکون میکنند نشد در اخرت برامون جبران میکنن

وقتش تا فردا شب هست که اگر کسی امروز نتونست  فردا بتونه بخونه

نیتمون  اول برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان و شفا گرفتن بیمار ها و حل مشکلات مردم جامعه و ازدواج اسان جوان ها قبولی کنکوری ها در دانشگاهی که به صلاحشونه 

و بعد به هر نیتی که دارید به همراه سلامتی خودمون و عزیزانمون و دفع بلا از خودمون و خانواده هامون داریم و به نیت مشکلات افراد شرکت کننده در تاپیک 

التماس دعا مهربونا 

شما چندتا زیارت عاشورا میخونید ؟

لطفا اگر کسیو میشناسید تگ کنید تا 40 تا زیارت عاشورا بشه 

ان شالله حاجت روا شیم 

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

چه نذری کردی ؟ دعا کن بشه خیلی آشوبم

انشالله عزیزم 

یه مسجدهست توزادگاهم خیلی نذرقبول میشه اونجانذرکردم 

انشالله اگه اوکی شد میگم اداکنی

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️