2777
2789
مدیتیشن و تمرین تمرکز شب از ۱۰۰ تا ۱ تو ذهن با تصویر و رنگ های مختلف عدد هارو تصور کن

می‌خوام قرآن حفظ کنم چیکار کنم؟؟ 

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تکرار تکرار تکرار و قبل خواب ذهنی بخونم بخواب

من میتونم با گوشی بهتر نگاه کنم عکس میگیرم از صفحات و نگاهشون میکنم و تو ذهنم راحت تر ثبت میشه اما تو کتاب که نگاه میکنم چون نوشته ها بزرگ یکم سخت میشه بعد نمیره تو مغزم 😭😭😭😭 استادم میگه با گوشی حفظ نکن 

جز اول با گوشی تونستم حفظ کنم آخه براحتی 

اما با کتاب سختمه یکم

من میتونم با گوشی بهتر نگاه کنم عکس میگیرم از صفحات و نگاهشون میکنم و تو ذهنم راحت تر ثبت میشه اما ت ...

یه دور بخونم سریع بعد آروم آروم بخونم تو بازه های زمانی هر دو سه ساعت یه بار مرور کن 

تقویت حافظه تصویری می‌تواند به شما کمک کند تا اطلاعات را بهتر به خاطر بسپارید. در اینجا چند راهکار برای تقویت حافظه تصویری آورده شده است:

1. **تمرین مشاهده**: به جزئیات تصاویر، نقاشی‌ها یا مناظر دقت کنید و سعی کنید بعد از چند دقیقه آن‌ها را به یاد بیاورید.

2. **استفاده از فلش‌کارت‌ها**: برای یادگیری مفاهیم جدید، از فلش‌کارت‌های تصویری استفاده کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا ارتباط بین تصویر و مفهوم را بهتر درک کنید.

3. **تکنیک‌های تصویرسازی**: هنگام یادگیری، سعی کنید اطلاعات را به صورت تصاویر ذهنی تجسم کنید. این کار می‌تواند به یادآوری بهتر کمک کند.

4. **بازی‌های حافظه**: بازی‌های حافظه و پازل‌ها می‌توانند به تقویت حافظه تصویری شما کمک کنند.

5. **تکرار و مرور**: اطلاعات را به طور منظم مرور کنید تا در حافظه‌تان تثبیت شود.

آیا شما روش خاصی برای تقویت حافظه تصویری‌تان دارید؟ 😊

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

یه دور بخونم سریع بعد آروم آروم بخونم تو بازه های زمانی هر دو سه ساعت یه بار مرور کن

خوب مرور فقط با کتاب باز میتونم باید سه روز بگذره تا یک صفحه حفظ بشه 

تقویت حافظه تصویری می‌تواند به شما کمک کند تا اطلاعات را بهتر به خاطر بسپارید. در اینجا چند راهکار ب ...

روش پنج خیلی خوب بود استاد هم بهم همین میگه روش پنج رو 

ب

اینو بزن 

روش حفظ قرآن. و نکات جز دوم و سوم قرآن