2777
2789
عنوان

بیاین حالتون رو خوب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 38 پست
راستش من در جریان جزئیات زندگی شما نیستم الکی هم دوست ندارم بگم آخی ناراحت نباش و... اگه بدونم شاید ...

۵۰ روزه رفته عمل کرده بود دوبار رفتم پیشش هردوبار خانواده اش با رفتاراشون نذاشتن بمونم و برگشتم حالا ده روز پیش گفت دیگه نمیخامت !!! خونه هم نمیام . من با خانواده اش قطع رابطه کردم اون میگه چون چشم دیدن اطرافیانمو نداری نمیام خونه برو هرکاری میخوای بکن!!! من چشم دیدن ندیدنو کاری ندارم از حضور و کلام و رفتارشون آزار میبینم ک نمیرم

چجوری اضطراب و افسردگیم رو به صفر برسونم؟

من ی مدت درگیر این ماجرا بودم 

از تجارب خودم میگم، نه مشاورم نه روانشناس دیگه اگر دوست داشتی خودت به کار بگیر 

ی قرص آرامبخش نسخه آزاد بدون ضرر گرفتم از اینا هم نیست که خواب آور باشه و باعث تقویت ذهن هم میشه 

سعی کردم خودم رو مشغول کنم ولی راستش رو بخوای حتی اگه سرگرم ی کار دیگه هم بشی دست از سرت برنمیداره 

واسه همین روزای اول خیلی سختی رو تحمل کردم که تسلیم نشم 

یکی از دلایلی ک اضطراب و افسردگیم رو بیشتر می کرد گوشی بود

میومدم ی چیز ساده سرچ کنم یهو میدیم وسط زندگی مجازی مردمم و واقعیت زندگی خودم رو با مجازی اونا مقایسه می کردم

در نتیجه گوشی و استفاده از رو کنترل کردم و البته هنوز هم ادامه داره 

خلاصه ک اینو بدون هیچ کس غیر از خودت بهت نمیتونه کمک کنه حتی صمیمی ترین شخص زندگیت. هی هم تکرار کنی باعث میشه حالت بدتر بشه و دیگه کاری از دستت برنیاد پس همین الان این رو بنداز دور و روی خودت کار کن . میکنم میتونی 🫂

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میخواد پولی دستم بیاد بتونم برا خودم لباس بخرم برم آرایشگاه و....

شاغل نیستید؟ 

امیدوارم اینقدر پولدار بشید ی روز به همین زودیا 

ک وقتی میاید نی نی سایت از این تاپیک خودتون خنده اتون بگیره 😎

بگید این ک روتینمه

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

میشه برام دعا کنی خدا کمکم کنه؟🥺

ان شالله خدا کمکت کنه و به خواسته دلت برسی قشنگم 🥰

شاغل نیستید؟ امیدوارم اینقدر پولدار بشید ی روز به همین زودیا ک وقتی میاید نی نی سایت از این تاپیک خو ...

ن متاسفانه.

اما آخه واقعا دلم ی عالمه پول میخاد ک بتونم هر روز ب خودم برسم برم بوتاکس برم ژل بزنم برم لباس بخرم برم ابروهامو درست کنم و....

ممنونم گلم توکل بر خدا 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
بغل میخوام:(

بیااا بغلمون🫂🥺

بعضی وقت ها خودم هم این رو نیاز دارم 

یا کسی در اون لحظه اطرافم نیست با غرورم اجازه نمیده البته به ندرت😂

واسه همین خودم رو سفتتت بغل می کنم و مسخره بازی جلوی آینه در میارم 

کار راه اندازه امتحان کن 😂🫂

برا همسر من دعا کنید ،از تله نجات پیدا کنه

ان شالله

امیدوارم نه جلوی راه شما و نه جلوی راه همسرتون تله ای نیاد

و هر مشکلی که دارید ختم بخیر بشه

ان شالله خانم معلمم😍

وای یعنی میشههههه🙃

اصلا ذوق کردم نوشتی خانم معلم 

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

برای کسی که شوهرش مدام حالشو میگیرهدر همه حال اذیتش میکنهاز هیچ کس هم نمیترسه از پلیس از دادگاه هیچ ...

واقعا ناراحت شدم و متاسفم که توی این وضعیت هستی 

صد در صد داری رنج میکشی تو این راه اونم با ی آدم اینطوری ک تهدید کننده و کنترلگر و نترس از کارها و عواقبشه

ولی عزیزم باید سعی کنی حال روحی خودت رو خوب نگه داری و روانت رو حفظ کنی 

سعی کن زیاد باهاش درگیر نشی ، باهاش بحث نکن . اگه تهدید فیزیکی داشت اصلا توی محیط بسته ای که راه فرار نداری باهاش نمون میتونی هم از رفتاراش آروم آروم مستند سازی کنی 

به صورت محرمانه البته فیلمی عکسی صدایی 

اگه هم به تغییرش امید داری که مسئله فرق میکنه ممکنه شوهرت از نظر روانی بیمار باشه و اختلال داشته باشه

برای کسی که شوهرش مدام حالشو میگیرهدر همه حال اذیتش میکنهاز هیچ کس هم نمیترسه از پلیس از دادگاه هیچ ...

خلاصه ک عزیزم سعی کن مسیر زندگیت رو جوری پیش ببری که حال دلت خوب باشه 

میدونم سخته حتی شاید گاهی نشه ولی خب نهایتش میگی من تلاشم رو واسه خودم کردم 🫂

۵۰ روزه رفته عمل کرده بود دوبار رفتم پیشش هردوبار خانواده اش با رفتاراشون نذاشتن بمونم و برگشتم حالا ...

عزیزمم🫂💔

حق داری واقعا شرایط سختیه 

من تو این زمینه ها تجربه ای ندارم که بخوام کمکت کنم یا حتی چیزی بگم شرمنده ام

ولی بهتره که با خود همسرتون خصوصی و جایی که کسی نباشه که بخواد دخالت کنه تو زندگیتون صحبت کنید و سنگاتون رو وا بکنید 

امیدوارم مشکلتون حل بشه و همه چی به خوشی تموم بشه

2790
2778
2791
2779
2792