2777
2789
عنوان

خانمهای حاضر جواب میشه بیاید

93 بازدید | 16 پست

من خوابگاهی ام 

یکی از دخترای خوابگاه نمیدونم چرا به من حسودی می‌کنه و چندبار پیش اومده سر من داد میزنه با اینکه من آروم حرف میزنم ...

چند وقت پیش یه مشکلی من داشتم کادر دانشگاه به ایشون سپرده بودن که بیاد به من بگه کااااملا محرمانه بود این از لج که مثلا شخصیت منو خورد کنه اومد تو اتاق با داد موضوع رو گفت ...

و علاوه بر اتاق خودمون یه دونفر غیر از اتاق خودمونم بود و شنیدن من دستام شروع کردن به لرزیدن از ناراحتی 

رفتم پیش رییس دانشگاه مون و گفتم چرا کادر دانشگاه یه سری مسائل خصوصی رو از طریق سرپرست ها پیگیری نمیکنن و میان به دانشجوهایی میگن که اصلا ظرفیت ندارن بعد رییس پیگیر شد که اون کیه و منم گفتم 

اونم جلو خودم زنگ زد به همون خانمه و گفت چرا به فلان دانشجو گفتی فلان کار رو بکنه 

ما می‌شناسیم خانم فلانی رو ( که من باشم ) خیلی دختر متین و ایناست چرا باید جلو همه به شخصیتش توهین بشه 

حالا کادر دانشگاه به این دختر پررو گفته اینم زنگ زده بهم که باهات کار دارم کجایی منم گفتم خوابگاه گفت خو حالا می‌بینمت 

میشه بگید چی بهش بگم که خوب جوابشو داده باشم ؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول که میگفتی من با شما کاری ندارم برو بسلامت 

ولی الان که پذیرفتی بگو چرا مثل خودتون باهاتون رفتار میشه گارد میگیرید 

اگر درد داشت رفتارم پس خودتو اصلاح کن 

نترس نمی‌خواد بحث را کش بدی تو یکی دو جمله جمع کن 

چون بعضیا پاچه پاره هستن آبرو براشون مهم نیست 

بیخود دست می‌ذارن سلیطه بازی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اول که میگفتی من با شما کاری ندارم برو بسلامت ولی الان که پذیرفتی بگو چرا مثل خودتون باهاتون رفتار م ...

چیزی رو نپذیرفتم ...

من حدسم اینه که کادر دانشگاه بهش گفتن چون امروز اون مسئول رو دیده و قطعا اون گفته 

همین حرف شما خوبه بهش میگم 👌🏻

یعنی هرچی گفت بخندم بهش؟! نه این بازم داد میزنم روانیه خنده فایده ای نداره

من همیشه می‌خندم نمی‌دونم والا، از قصدم نمی‌خندما!😂 خود به خود خنده‌م می‌گیره ولی خب با توجه به مشاهدات، یارو بسی داغ می‌کنه.

هومت، هوخت، هورشت.

چیزی رو نپذیرفتم ...من حدسم اینه که کادر دانشگاه بهش گفتن چون امروز اون مسئول رو دیده و قطعا اون گفت ...

باشه عزیزم شاید هم بخواد عذرخواهی کنه یک ایت الکرسی بخون و چند تا ذکر یا عزیز یا چهار قل که شری جری داره از تو دور باشه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

باشه عزیزم شاید هم بخواد عذرخواهی کنه یک ایت الکرسی بخون و چند تا ذکر یا عزیز یا چهار قل که شری جری ...

بعید می‌دونم بقول یکی از کاربرا به شدت پاچه پارست ...

چشم حتما میخونم

بعید می‌دونم بقول یکی از کاربرا به شدت پاچه پارست ...چشم حتما میخونم

شرش برگرده به خودش