پس این قسمت این پدر و مادرش از کجا در اومدن؟ من یکی دو قسمت ندیدم
تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱� میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اقا یزدان و دقیقا چند قسمت گذاشتن و چ ساعتی نشون میده ممنون
ساعت ۸و نیم شب اینا تعداد قسمتاش دقیق نمیدونم یکی در میون میبینم
تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱� میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰
نهقبلا اینو دزدیده بوده پشیمون میشه میذاره تو کوچهبعدا ک بخاطر این بچه ازاد میشه میگ باید حقیقت بگمم ...
اها مرسی از توضیحت🤍
هون مرد زندانی و دوستش از یزدان سو استفاده کردن نجات پیدا کنه دوسال قبل زندان رفت مرد بچه رو به دستور بابای بچه میبره سر راه میزار بعد آزادی عذاب وجدان میگیره میره پدر مادر بچه رو پیدا میکنه
هون مرد زندانی و دوستش از یزدان سو استفاده کردن نجات پیدا کنه دوسال قبل زندان رفت مرد بچه رو به دستو ...
چه بابای بچه بی رحم بوده،😑😑