2777
2789
عنوان

شاید ذی القعده بعدی نباشیم

94 بازدید | 11 پست

بچه ها امروز آخرین یکشنبه ماه دی القعده هست حواستون باشه از ثواب خوندن نمازش جا نمونین برای من رو سیاه هم دعا کنین 

خدایا شکرت 

چجوری نمازش عزیزم

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
چجوری نمازش عزیزم

نماز یکشنبه ذی‌القعده نماز مستحبی است با آداب خاصی که در یکی از روزهای یکشنبه ماه ذی‌القعده خوانده می‌شود. در احادیث برای خواندن آن آثاری همچون آمرزش گناهان ذکر شده است. سند این نماز روایتی است که سید ابن طاووس به نقل انس بن مالک از پیامبر اکرم(ص) نقل کرده است.

چگونگی ادای نماز

این نماز، دو نماز دورکعتی است که به نیت نماز یکشنبه ماه ذی‌القعده به‌جا آورده می‌شود. در هر رکعت، یک‌بار سوره حمد، سه بار سوره توحید، یک‌بار سوره ناس و یک‌بار سوره فلق خوانده می‌شود. پس از پایان چهار رکعت نیز هفتاد بار اِستغفار (گفتن ذکری مانند اَستَغفِرُ اللهَ و اَتوبُ إلیه) کرده و یک‌بار لا حَول و لا قوةَ الا بالله گفته می‌شود و در پایان دعای «یا عَزِیزُ یا غَفَّارُ اغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ فَإِنَّهُ لَا یغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْتَ» را می‌خواند. همچنین قبل از نماز، غسل می‌کند.

سید ابن طاووس در کتاب اِقبال الاعمال، روایتی را که مستند این نماز است از انس بن مالک از پیامبر اکرم(ص) نقل می‌کند.

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نماز یکشنبه ذی‌القعده نماز مستحبی است با آداب خاصی که در یکی از روزهای یکشنبه ماه ذی‌القعده خوانده م ...

من دیروز حمام بودم باید غسل مجدد بگیرم برای این نماز؟ 

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

دو  تا دو رکعت هست بعد از حمد در هر رکعت ۳ مرتبه قل هو والله و یک مرتبه فلق و یک مرتبه ناس بعد از سلام نماز ۷۰ مرتبه دکر استغفرالله ربی و اتوب الیه و بعد هم یه ذکر کوتاه داره سرچ کنین گوگل سری میاد 

خدایا شکرت 
غسلش واجب نیست مستحبهاگر نتونستی تیمم بدل از غسل کن

چجوری گلم

ممنون که به سوالای زیادم جواب میدی 😅

چجوری گلمممنون که به سوالای زیادم جواب میدی 😅

تیمم بلدی؟

نیت کن تیمم بدل از غسل یکشنبه ذیقعده

بعدش وضو بگیر و نماز رو بخون

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
تیمم بلدی؟نیت کن تیمم بدل از غسل یکشنبه ذیقعدهبعدش وضو بگیر و نماز رو بخون

نه بلد نیستم