2777
2789
عنوان

در چه حالین🥰🙂‍↔️

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 81 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسایل جمع کردم لریم مسافرت شمال.هوای لعنتی رو قبلا زدم افتابی بود دیشب زدم کلا نیمه ابریه.وسایل موندن همونجوری منم موندم که چیکار کنیم.هفته بعد نمیشه پریود میشم بعدشم که شمال جهنم میشه من تحمل شرجی و گرما رو ندارم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

در حال مرگم 

گذشتم میاد جلوی چشمام قلبم آتیش میگیره 

هرکاری میکنم نمیشه هرچی بگی من انجام دادم نمیشه که نمیشه یه افسرده افتادم تو گوشه نه شام نه ناهار فقط به دیوار نگاه میکنم همین 

مهندس 

هیچی  ساعت دو شب خوابیدم ۵ صبح بیدار شدم شوهرمو بزور  با پا انداختم اونور تخت خودم پاشدم حموم کردم قهوه خوردم بچم بیدار شد  حمومش کردم بهش غذا دادم شیر محلی گاو گرم کردم بهش دادم خوابوندمش  خودرو تمیز کردم الانم دارم کالجوش درست میکنم شوهرمم مثل ی غول بیابونی از دیشب سرش رو شونم بود کتفم از درد خشک شده  الانم آقا برای خودش وسط تخت با خیال راحت زیر کولر خوابیده منم دارم غذا درست میکنم

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

منم خیلی وقته از گیتارم دور شدم نزدیک یه ساله دلم میخواد باز شروع کنم ولی متاسفانه وقت نیست

منم سنتور.اره لامصب وقت میخاد،منم زیاد وقت ندارم

هر بار این درو محکم ببند برو
وسایل جمع کردم لریم مسافرت شمال.هوای لعنتی رو قبلا زدم افتابی بود دیشب زدم کلا نیمه ابریه.وسایل موند ...

یه روز خوبه اونجا هوا یه روز بد 

ولی یکی از بچه ها الان گفت بارونه 

میخوام پاشم ناهار درست کنم

فک کنم تو هم لُر خرم آباد باشی اره؟ تو ی تاپیکی دیدمت داشتی به زبون لری صحبت میکردی یه جا هم گفتی لر خرم ابادی🥰🥰

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

در حال مرگم گذشتم میاد جلوی چشمام قلبم آتیش میگیره هرکاری میکنم نمیشه هرچی بگی من انجام دادم نمیشه ک ...

زندگی ارزش اینهمه غم و غصه رو نداره عزیزم 

این چند روزی که زنده هستیم رو پاشو برو بگرد تو خونه نشین ببین چی حال دلتو خوب میکنه 

از بس نشستی یه جا به چیزای بد فکر کردی افسرده شدی

برو یکم بیرون رو ببین 

همسرم صبح داشت میرفت بیدارم کرد که چی خداحافظی کنه😂💔اخههه من تایمی ها که سرکار نمیرم میخوام بخوام چرا بیدارم میکنید الانم خوابم نمیبره:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

یه روز خوبه اونجا هوا یه روز بد ولی یکی از بچه ها الان گفت بارونه

اره امروز بارندگیه تا ظهر من گفتم فردا بریم از اونطرف دیرتر برگردیم.مشکلم بچمه که از دریا نمیتونم بکشمش بیرون اب دریاام که الان سرده

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.