2777
2789
عنوان

در چه حالین🥰🙂‍↔️

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 81 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره لر خرم ابادم.عزیزمتو لری

اره منم لر شیراز یاسوج و یه رحمم که مال  مامانبزرگم از طرف بابامه لر بختیاری خوزستانه از هفت لنگ

خلاصه چندتا رگ ریشه دارم😂😂😂

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

زندگی ارزش اینهمه غم و غصه رو نداره عزیزم این چند روزی که زنده هستیم رو پاشو برو بگرد تو خونه نشین ب ...

بیرون خوب نیست حتی اگر بیرونم برم به زور پدرم رفتم زنگ میزنه میگه پاشو بیا شرکت جلسه هست روم نمیشه روشو زمین بندازم یا میرم شرکت یا توخونه میمونم ؛از یه طرفی هم حوصله این سهام دار هارو ندارم که میخوان هر دقیقه غر بزنن بگن سهام رفته پایین بابا رفته پایین به من چه خودت انگار زندکی نداری به فکر سهامی 

مهندس 

خیلی سخته ساعت پنج صب بیدار بشی ببینی خیابون پره مامور نیرو انتظامی و شهرداریه مغازه همسایمون تو طرح بود خراب کردن خودشونم برداشتن بردن بیچاره کله وسایلای مغازه رو ریختن تو خیابون ای خدا خیلی حال خرابیه

ی کارایی باهام کردن هم خونام ک هفت پشت غریبه ها جیگرشون کباب شد کاربر اقام 

انشالله گلم به سلام خوش بگذره بهت

والا ما برای کار شغل میایم

خوشگذرانیامون فق با رفیقامونه😂 مخصوصا اون پسر پایه های خوشتیپای لُر😂 الهیی  همشون مثل داداشامن  اینقدر دوسشون دارم که نگو همشون غیرتی مهربون زن دوست  خوشتیپ اصن هرچی ازشون بگم کمه 

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس