2777
2789
عنوان

مامانا نگرانم باید جیکارکنم

226 بازدید | 22 پست

دخترم نزدیک ب دوسالشه هنوز دوسالش نی حرف کم میزنه در حد د د ب ب ن ن حالا خیلییی زور بزنه اب بگه ولی ادای حرف زدنو در میاره بعد پسرعمش،ک سه ماه کوجیکتر دیشب الو میگف بابا میگفت اب میگفت نگرانم اخه دخترا ک میگن از پسرا سریعتر رشد میکنن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد باهاش حرف بزن کلمات تکرار کن .هرچیری دیدی بگو این آب .نمی‌دونم لباس .بابا ..همینجوری تکرار کن ان شالله به حرف میاد .قدیما به بچه ها تخم کفتر میدادن زبون باز میکرد 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

چرا یچیز غیر عادی رو میخاین عادی کنین فامیل شما عقب موندگی ذهنی داشته وگنه طبیعی نبوده

خب تو چرا حرص میخوری بدبخت

پسر هستم. متولد ۱۳۸۱. اگر لیاقت داشته باشم یه دختر خوب وارد زندگیم میشه.

هر بچه ای یه مدل رشد می‌کنه 

با هیچکس مقایسه نکن 

منم بچه اولم یک سال و نیمی شعر بلد بود 

بچه دومم دوسالگی به زور کلمه می‌گفت 

کلی باهاش کار کردم‌

چند جلسه گفتار درمانی بردم

تا الحمدالله راه افتاد

شما هم دست به کار شو

خیییییلی باهاش حرف بزن

تند تند نه 

شمرده شمرده 

زیاد براش کتاب بخون 

گفتار درمانی ببر متوجه میشه در چه سطحی هست 

عزیزم حتما ببرش گفتار درمانی 

کاری به نی نی سایت نداشته باش که آره تو فامیل ما تا ۵۰ سالگی حرف نمی‌زن یهویی به حرف اومدن 

در مورد بچه ت هیچ وقت ریسک نکن ایشالا که مشکلی نباشه ولی یک درصد احتمال بده که مشکلی باشه 

پس لطفاً کاری به حرفای کاربرای نی نی سایت نداشته باش و ببرش

چرا یچیز غیر عادی رو میخاین عادی کنین فامیل شما عقب موندگی ذهنی داشته وگنه طبیعی نبوده

بچه عقب مونده ذهنی دیدی اصلا؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه 2 ساله رو ببرن گفتار درمانی؟؟؟؟؟؟

چرا وقتی اطلاع و آگاهی ندارین الکی نظر میدین؟؟؟؟؟

من هفته ی پیش پارک بودم 5، 6 تا بچه 2 ساله بود که هیچ کدوم هیچ چی نمی‌گفتند فقط جیییییغ

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

هر بچه ایی ی جوره

بچه من ۶سالشه گفتار درمان براش نوشتن ۱۰جلسه ولی زنگ نزدن هنوز

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.