2777
2789
عنوان

سرکه سیب برا فشار خون بالا خوبه❓

553 بازدید | 31 پست

مامانم فشار خونش بالاس قرص خورد اثر نکرد الان می‌خوام بهش سرکه سیب بدم 

خوبه ؟

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن نکن این خوددرمانی هاروبرید دکتر

آخه الان دکتری نیس خودشم خیلی لجباز یه دنده اس یه ساعتها دارم التماسش میکنم بره بیمارستان قبول نمیکنه 

کنارش نشستم که اگه چیزی نیاز داشت بهش بدم

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

سیر رنده کن تو ماست خیلی خوب

آره این خیلی خوبه من همیشه اینکارو می کنم فورا جواب میده به حبه سیر تو یه پیاله ماست

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
سیر مگه فشار رو میاره پایین ؟؟؟

بله 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
آره این خیلی خوبه من همیشه اینکارو می کنم فورا جواب میده به حبه سیر تو یه پیاله ماست

سلام عزیزم 

ببخشید ماست چند قاشق بریزم 

سلام عزیزم ببخشید ماست چند قاشق بریزم

یه پیاله حدور شش هفت قاشق پُر

سرکه سیب چربی خون رو بسیار زیاد کاهش میده که باعث رقیق شدن خون میشه و فشار خون میاد پایین

خیلی هم خواص داره 

فقط نباید بیشتر از 20 روز مصرف بشه چون بدن دچار سردی میشه و اعصاب و روان رو ضعیف میکنه اما اب انار خالص بهتره چون اعصاب رو ضعیف نمیکنه

قطره ی شوید هم چربی خون رو به شدت میاره پایین که  باعث میشه فشار خون بیاد پایین 

یه پیاله حدور شش هفت قاشق پُر

۶ قاشق غذاخوری دیگه درسته 

2790
2778
2791
2779
2792