2777
2789
عنوان

یکی از فانتزی هام 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 66 پست
روش داره عزیزممنم دانشگا دولتی بودم خوابگاهم خود دانشگاهما ساعت ۱۰ حضوری باید میزدیمما ۱۰ حصوری میزد ...

چه شهری بودین عزیزم؟ 

برای چه سالی ؟

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون صب بیرون رفتم مثل سگ میترسیدم اون هعی مبگفت چته کاریت ندارم😐

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

😂😂😂😂 مامان بابام خوابشون تقریبا سنگینه و تا خود صبح بیدار نمیشن حالا اگه یه روز میخواستم همچین ک ...

مامان من شش بار قفل میکنه در رو از بالا و پایین خودشم تو حال میخوابه خخخ یبار صبح میخواستم برم دوچرخه سواری بیخیال شدم

یک عدد چپی 

حالا قرار فردا صب تا عصرو برم بیرون شهر باهاش از الان از استرس اسهال شدم😐

شاید باورت نشه من عقدم یهو بهش فکر میکنم فردا قراره بیاد دنبالم بریم یجایی از استرس الکی دلپیچه میشم😐😂بدون هیچ دلیلی یهو فکر میکنم دوس پسرمه ن شوهرم

حالا تو مجردی هیچ جااا نمیرفتم

نمیدونم چرا توهم میزنم😐😂

💍♥️

دوستای من خابگاه خصوصی بودن اونجا اصلا ورود خروج مهم نیست شبا۱۲ میزدن بیرون با پسرا میرفتن بام شهرمون اتیش روشن میکردن تا صبح مینشستن😐

همش به مسخره بازی میگذشت براشون همش

💍♥️

شاید باورت نشه من عقدم یهو بهش فکر میکنم فردا قراره بیاد دنبالم بریم یجایی از استرس الکی دلپیچه میشم ...

من دوستپسرمهههه فک کن چ حالی دارم ۶ساله هربار میریم بیرون من از استرس کوفتش میکنم به جفتمون🤣🤣🤣🤣

دخترِ یکی از همکارام ۱۲ سالش بود 

با مامانشینا رفته بودن سفر البته خودشونم اهلِ همونجایی بودن که رفته بودن سفر

ساعت ۲ شب با یه پسر قرار گذاشته بود پسرِ اومده بود با موتور دنبالش

اینم از پنجره رفته بوده بیرون رفتن تا نزدیکای صبح دور زدن بعد برگشته خونه از همون پنجره اومده توو 

خیلی راحت خابشُ ادامه داده