2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی چند درصد درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 55 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست داری پسر باشه؟

اره من یه پسر ۸ساله دارم ولی دوسدارم اینم پسر باشه آخه ازدواج دوممه بعدم تو این زمونه نگهداری دختر خیییلی سخته این نظر شخصی منه خیلیام مخالفن ولی من نمیتونم دختر بزرگ کنم نمیدونم چیکار کنم خدایااااا احساس میکتم مسئولیت دختر خیییییییلی بزرگ تر و سخت تره

اره من یه پسر ۸ساله دارم ولی دوسدارم اینم پسر باشه آخه ازدواج دوممه بعدم تو این زمونه نگهداری دختر خ ...

ایشالا هرچی که هست اول سالم باشه....دختر نعمته من میمیرم براش خودم یه پسردارم ولی ازخدا هیچی نمی‌خوام جز یه دختر....بازم هرچی که به صلاحه

علائمت چیه؟

تا حالا استفراغ نداشتم فقط دوماه اول حالت تهوع داشتم همین،

الانم یه ماهه چونم جوش میزنه خیییلی زیاد موهای بدنم خیلی زخیم و زیاد شده ویارن سر پسرم دوغ بود ولی این همه چی میخورم هم ترش هم شیرین، فقط از مرغ و غذاهاهای گوشتی بدم میاد بزور میخورم یوقتایی ولی الان۴ ماهه به مرغ لب نزدم حالت تهوع میگیرم خیلیم هوس چیزی نمیکنم،شکمم تیزه مثل پسرم

اورژانسی رفتی سونو کجارفتی؟منظورم اینه که بیمارستان رفتی یا مرکز تصویربرداری؟

تصویر برداری کارش خوبه دکترم معرفی کرده

ولی اون دوتا اولیا ک گفتن پسره بیمارستان دولتی بودم بستری شده بودم

ایشالا هرچی که هست اول سالم باشه....دختر نعمته من میمیرم براش خودم یه پسردارم ولی ازخدا هیچی نمی‌خوا ...

بنظرت اگه دختر باشه مهرش به دلم میشینه؟؟نمیتونم تصور کنم دختر داشته باشم خیلی حالم بده امروز🤕

ناشکری نمیکنما میترسم خیییلی میترسم انقد چیزا دیدم از دخترا تو این زمونه خودم خواهر دارم۱۲ ساله یه چیزایی میبینم از این نسل جدید که آدم دوستداره خفشون کنه😑

تا حالا استفراغ نداشتم فقط دوماه اول حالت تهوع داشتم همین، الانم یه ماهه چونم جوش میزنه خیییلی زیاد ...

منم سرپسرم اصلا استفراغ نداشتم گلاب به روتون....فقط تایم کمی اولاش حالت تهوع...ازمرغم ب شدت بیزار بودم اوایل

آخه سونو آن تی نیاز به دقت بالا داره چجوری تو بیمارستان انجام دادن؟

اهان نه ان تی ۱۱ هفته و ۳ روز رفتم تصویر برداری اون موقع گفت جنسیت معلوم نیست ولی اون دوتای دیگه ۱۲ هفته و چند روز بودم گفتن پسر