2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه 

الکیه که میگن نوتیف میره 

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

پس می‌فهمه درسته؟

نه عزیزم

متوجه نمیشه

میگم الکیه اینکه میگن اگر چک کنی نوتیف میره 

برو چک کن هیچ اتفاقی هم نمی افته 😎

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

نه عزیزممتوجه نمیشهمیگم الکیه اینکه میگن اگر چک کنی نوتیف میره برو چک کن هیچ اتفاقی هم نمی افته 😎

تلگرام و واتس اپ چطور ؟

پس چرا میگن طرف میفهمه ما رو سکته میدن 🥲🥲

اگه کارای دیروزت و انجام نمیدادی تجربه امروزت و نداشتی..

تلگرام و واتس اپ چطور ؟پس چرا میگن طرف میفهمه ما رو سکته میدن 🥲🥲

نه بابا

اصلا چنین چیزی نیست

من اینستا رو وقتی گفتن تو آپدیت  جدید اینستا اضافه شده ۱۰۰ بار امتحان کردم و اصلا طرف مقابلم متوجه نمیشد که پروفایلش دیده شده 

حتی گفتن فقط اگر آیفون باشه متوجه میشن که پروفایلشون  دیده شده من خودم آیفون ندارم ولی با گوشی اطرافیان چک کدوم اونم شایعه بود اصلا بنده خدا متوجه نمیشد که پروفایلش چک شده

واتساپ و تلگرامم  اصلااااااا اینطور نیست خیالت راحت

من خودم روزی هزار بار پروفایل ها رو چک میکنم😁

فقط پستاشو ببینی میفهمه وگرنه پروفایل نه

پستاشو هم نمیفهمه ها

اگر ویدئو داشته باشه و ویدئوشو ببینی متوجه میشه

چون تو بازدید کننده ها آیدیش میخوره 

این نظر منه با احترام

اگر پستارو ببينيم متوجه بشن که برای من آبرو  نمونده😁🤕