2777
2789
عنوان

یه سوال

228 بازدید | 42 پست

اگه نامزدی مو بهم بزنم  ممکنه اهش دامنمو بگیره؟

خیلی میگه ببخشید فرصت بده 

اما من از همون اولشم نمی‌خواستم نگین چرا بله  گفتی اولش فکر این چیزارو نمیکردم واقعا 

اما الان  پشیمونم از ازدواج نمیخوام همش میگم اشتباه کردم حتی واقعا رفتارهایی داره که خیلی عذاب دهنده ان اما خیلی دوسم دارره

اگه بهم بزنم ،نفرینش منو نمیگیره؟؟

بوده کسی نامزدی شو بهم زده باشه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

می‌فهمم چقدر این تصمیم برات سخته.
ولی واقعیت اینه که نامزدی یعنی یه تعهد قبل از ازدواج، ولی نه اینکه حتماً باید ادامه پیدا کنه وقتی حس می‌کنی اشتباه کردی یا این رابطه بهت آرامش نمی‌ده.

نفرین یا بلا چیزهایی هستن که بیشتر تو ذهن ما ساخته می‌شن وقتی ناراحتیم یا فشار داریم.
اگه تو با صداقت و احترام، با خودت و طرف مقابلت روراست باشی و به خاطر آرامش و آینده‌ات تصمیم بگیری، هیچ نفرینی در کار نیست.

خیلی‌ها نامزدیشون رو شکست دادن و بعدش تونستن زندگی بهتری بسازن.
مهم اینه که تو به خودت و احساست احترام بذاری و اجازه ندی ترس یا فشار دیگران باعث بشه تو تو رابطه‌ای بمونی که اذیتت می‌کنه.

اگر دوست داشتی، می‌تونم کمک کنم چطوری بهتر باهاش صحبت کنی یا تصمیم‌گیری کنی.

سبز ماندن در ویرانه ها ریشه میخواهد ، یه فمنیست افراطی هستم و افتخار میکنم ، نر های عزیز پیام ندین

از پیراهنِ خاطره،عطرش می‌ماند

و از شادی‌های دور، لبخندش...

و از آدمِ غرقِ در خود

رویای بافته‌ی روی آب شناور

#محمدهمایون

📌فروش جا سویچی ،اویز مبایل ، برای وارد شدن به کانال تلگرام بزنید رو لینک نگه دارید بعد باز کردنو بزنیدhttps://t.me/galleryamiran888

چطور نمیگیره😕🤣

مگه چیکار کرده

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

2790
2778
2791
2779
2792