2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 42 پست
نمیدونم شاید مقصر دیگرانن میگن دلیلت بهونه است نفرینش دامنتو میگیره

امان ازین دیگران امان. فردا هم که ازدواجت. به تنش بخوره همین دیگران از دور نگاه میکنند میگن وای کاش همون نامزدی جدا شده بودی ما گفتیم نه، تو میخواستی جدا شی. فقط بلدن حس عذاب وجدان و کار نکرده بدن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چ ربطی داره کلا برای شناخت بوده. الآنم فهمیدی ب دردت نمیخوره. طرف می‌ره عقد می‌کنه بعد می‌فهمه مناسب ...

خدایا منم از همین میترسم ،بخدا دیکه شب روز ندارم 

بدترین روزای عمرمو می‌گذرونم

میترسم مصمم نباشم و گوام بزنن با حرفاشون و حلقه رو پس ندم🥲

فقط و فقط دلم ب حال خودمو و ایندم سوخت بی مسولیتی دهن بینی بچه ننه بودن توقع زیاد داشتن از لحاظ مالی ...

منم ی سری همچین دلایلی دارم اما همش میگن اینا بهونه است 

چجوری جدی بودی و مصمم ؟کاش منم بتونم

منم ی سری همچین دلایلی دارم اما همش میگن اینا بهونه است چجوری جدی بودی و مصمم ؟کاش منم بتونم

آدمی که برا کنار کسی بودن ب دلش شک افتاده حتما هزار بار مشکلشو بررسی کرده و ته دلش ب طرفش قرص نیست 

حالا خود دانی شک الکی نمیاد سراغ آدم 

منم ی سری همچین دلایلی دارم اما همش میگن اینا بهونه است چجوری جدی بودی و مصمم ؟کاش منم بتونم

باور کن یک ماه طول کشید تا پدر و برادرمو راضی کردم ک این آدم مرد زندگی من نیست 

آخرشم پدرم با شرط اینکه حق ندارم یک ریال مهریه ازش بگیرم قبول کرد که طلاق بگیرم

چرا دلم بسوزه ب اسم دلسوزی و ترحم گند بزنم ب زندگی خودم و آینده طفل معصومی ک‌ فردا ممکن بود بچه ما ب ...

خوبه که اینجوری فکر میکنی و مثل من فقط به فکر دیگران نیستی 🥲