2777
2789
عنوان

ولنتاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 51 پست
جدی من شوهرم اصلایادش نبودتازه کلی خواهش کردم فردانره سرکارکه بریم باهم خریدکنیم چه بدشد.😭😭😭😭

برات صلوات فرستادم گلم ان شالله خدا به ما منتظرا نظر کنه

راضی ام به رضای تو ای مهربان ترین مهربانان
سلام گلم  واااا چرا ؟؟؟ تاره ازدواج کردین؟؟؟

وقت نکردم هنوزبچم ۸ماهشه نتونساتم برم بازارچیزی بخریم امشب مادرشوهرم خونمون دعوته فرداشبم مامیریم اونجاچون تولددارن فرصت نمیشه!ولی احتمالافرداصبح اگه بشه برم براش یه چیزی بخرم!بعدازظهرکادوموبدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک ولی شوهر من اصلا اهل سورپرایز نیست پارسال خودمو برد کادو ولنتاین خرید تولد هم همینطور اییییییی ...

شوهر منم میگه باهم بریم بخرم برات آخه اولا چندبار سورپرایزم کرد از کادوهاش خوشم نیومد دیگه ترسیده بیچاره😆

وقت نکردم هنوزبچم ۸ماهشه نتونساتم برم بازارچیزی بخریم امشب مادرشوهرم خونمون دعوته فرداشبم مامیریم او ...

عزیزدلم خدا حفظ کنه نی نی ات رو

خوش بگذره گلم

بابا ولنتين مال بچه مچه هاس من فقط ميز خوشگل واسه شام ميچينم شوهرم معمولا گل ميگيره

خوب همون گل هم خودش خوبه شوهرم بعد هزار بار گفتن میگه باهم بریم یه خرس بخرم بدات پارسال گل خریده بود برام

کدوم شهرین؟خوش بحالتون بارون دارین ماکه امسال بارونی ندیدیم

رشت هستیم عزیزم 😍

ای جونم... انشاالله ک واسه شما هم بباره و هواتون حسابی پاک و تمیز بشه 😊❤🌻🍃

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
جدی من شوهرم اصلایادش نبودتازه کلی خواهش کردم فردانره سرکارکه بریم باهم خریدکنیم چه بدشد.😭😭😭😭

بد نشده ک عزیزم خب برید خرید بگو برات بخره توام براش یه جاسوییچی خرسی بخر😆😆

برنامم اینه که برم یه جعبه قرمز پر از رژ و شکلات و گل بخرم و روش بنویسم تقدیم به عشق زندگیم 😌 ببرم بذارم تو صندوق عقب ماشین تو پارکینک بعد با ی خط دیگه ب خودم پیام بدم عشقم بیا تو پارکینگ برم تو پارکینگ بعد پیام بدم ب خودم برو سمت ماشین صندوق عقبو ببین بعد صندوق و باز کنم بعد به خودم پیام بدم عشقم ولنتاینت مبارک ❤❤❤❤ بعد جعبه رو ببینم ذوق کنم وجیغ بزنم 

بگم مرسی عشقم و پیام بدم به اون خطم بگم مرسی عشقم عاشقتم ولنتاین توهم مبارک خیلی عافلگیر شدم😍😻😻👄👄👄بعد م از ذوق بمیرم چیه 😏نگام میکنی سینگل ندیدی😶😹😹😹دکترم رفتم قرصامم خوردم میگه خوب میشی😹😹😹😹😹😹😹😹

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی