2777
2789
عنوان

ولنتاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامم اینه که برم یه جعبه قرمز پر از رژ و شکلات و گل بخرم و روش بنویسم تقدیم به عشق زندگیم 😌 ببرم ...

واااای کلی خندیدم دختررررر ولی ایده خوبیه 

راضی ام به رضای تو ای مهربان ترین مهربانان

ولنتاین چیست؟؟؟؟؟

ولنتاین یعنی پشت در زایشگاه منتظر بمونی تا بچت سالم بدنیا بیاد ببینیش❤️

ولنتاین یعنی ......همسرت زول بزنه بهت ،بگه چقدر بودن در ڪنارت آرومم می ڪنه❤️❤️

ولنتاین یعنی ......وقتی از سر ڪار برمیگردی خونه صدای شوخی و خنده ،خانواده پشت در حس بشه ❤️❤️

ولنتاین یعنی .....مریضت از بیمارستان مرخص بشه ببریش خونه حسابی بهش برسی ❤️❤️

ولنتاین یعنی .....پدرت با دیدن تو زیر لب بگه الهی شڪر ❤️❤️

ولنتاین یعنی ......یهویی همه رسانه ها اعلام کنند همه مرزهای کره زمین برداشته شد ❤️❤️🌸

ولنتاین یعنی ........همه ما بابا نوئل بشیم❤️❤️

ولنتاین یعنی همه انسانهای روی زمین یڪروز ڪودڪ بشن و قلڪهاشونو بشڪنند و تمام پولها را به طور مساوی بین همه تقسیم ڪنند❤️❤️

ولنتاین یعنی ......برای مادرت قول چراغ جادو بشی تا صدات ڪرد حتی تو خیالش ،،،توحاضر بشی بگی جانم مادر❤️

ولنتاین یعنی.....وقتی سرت را میندازی پایین راه بری چشمت به ڪفش پاره ای نخوره❤️❤️

ولنتاین یعنی .....قاضی و پزشڪهای ما بیڪار بشن❤️❤️

ولنتاین یعنی .....دست هیچ انسانی بالا نرود مگر برای دعا و نوازش❤️

ولنتاین یعنی ....طوری زندگی ڪنیم ڪه هرگز نه دروغ بگوییم و نه دروغ بشنویم❤️❤️🌸

ولنتاین یعنی .......اگه دستت خالیه با فڪرت ڪمڪ ڪن ❤️❤️

ولنتاین یعنی .....مواد فروشها به جای مواد گل دست مردم بدن

ولنتاین یعنی ........تو همین مجازی آنقدر صادق باشیم ،صادقانه بگیم و خالصانه عمل ڪنیم ڪه تمام دنیا را سبز ڪنیم❤️❤️🌸

ولنتاین یعنی .....سرخ شدن گونه دختر

وقتی باباش بهش خیره میشه❤️❤️

ولنتاین یعنی ......تمام خستگیهاتو بزاری پشت در و با سلامی شاد ڪه بوی زندگی بده وارد خونه بشی❤️❤️

ولنتاین یعنی......اگه خون جوونامون زیاد شد نگذاریم زمین بریزه ❤️❤️

ولنتاین یعنی...... مردن بر اثر کهولت سن

ولنتاین همتون پیشاپیش مبارڪ🌹❤️🌹❤️🌹❤️ ‎‌‌‌‌

واااای کلی خندیدم دختررررر ولی ایده خوبیه 

😆😆😂😂😂😂

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

خوب یه بارم بگید منم میخوام ایده بگیرم خو😔😔😩😩😩

ما که یه مهمونی میریم وسلام 

کادو اینها نه ممهم دله دددددللللل خاننووووم

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ولنتاین چیست؟؟؟؟؟ ولنتاین یعنی پشت در زایشگاه منتظر بمونی تا بچت سالم بدنیا بیاد ببینیش❤️ ولنتا ...

خیلییی عالی بود مرسی از متن قشنگت💋💋

خوش باشید ان شالله عزیزم

قربونت عزیزم  مرسی و همچنین 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ماهم هیچی. یه بار بهش گفتم گف این مسخره بازیا چیه بی ذوق😕😕

واقعاااا چرا اینجوری میگن خو مثل شوهر من با کلی حرف تازه با خودم میره یه چی بخره

امضات منظورم بود 

ممنون گلم ایشا...واسه همه هرحاجتی دارن خدابامهربونی وعظمتوبزرگیش حاجترواکنه مامنتظران نینی روهم حاجت رواکنه همچنین واسه شمابرای هرحاجتی که میخواین حاجت رواشید.🌹🌹🌹🌹

👏🙏👶میشه واسه مامان شدن من یه صلوات بفرسی👏🙏