2777
2789

باید دست و پا دار باشه طرف 

من یکی از اشناهام تو یه شرکت معروف کار میکرد مثلا زیمنس

یکی دیگه هم چند تا زبان یاد گرفته بود اگه اشتباه نکنم تو بوش کار میکرد و الانم مهاجرت کرده و کارمند رسمی بوش هست 

یکی دیگه هم با چینی ها کار میکرد که فکر کنم به دلار حقوق میگرفت و دائما هم ماموریت المان و اینا بود ماشین خوب مسافرت خوب همه چیش به راه بود

باید دست و پا دار باشه طرف من یکی از اشناهام تو یه شرکت معروف کار میکرد مثلا زیمنسیکی دیگه هم چند تا ...

دست و پا دار باشه یعنی چطوری باشه ؟ دقیقا  چطوری خودشو  باید ارائه کنه که این موقعیت‌ها گیرش بیاد ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست و پا دار باشه یعنی چطوری باشه ؟ دقیقا چطوری خودشو باید ارائه کنه که این موقعیت‌ها گیرش بیاد ؟

همین دیگه باید پیگیر باشه 

حالا نه اینکه از صفر کیلومتر دنبال چیز خوب باشه 

اول از کارای سبک شروع کنه 

بعد سعی کنه ارتقا بده شغلش رو

مثلا اون اقایی که گفتم با شرکت چینی کار میکرد کلاس زبان میرفت اول تو نوجوونی از هفده هجده سالگی شد دبیر زبان تو کلاس زبان و بعد دیگه با اینکه رشته اش ریاضی بود و خانوادش توقع داشتن مهندسی چیزی بشه رفت دانشگاه زبان خوند و چند سال هم شغل مناسبی نداشت ولی یهو شانسش زد و با این شرکت چینی اشنا شد 

اون دو تا که گفتم زیمنس و بوش بودن خانم بودناونی که با شرکت چینی کار میکرد پسر بود

برای کسی که بخواد فقط زبان شرکت کنه توی دانشگاه  ،وقتشو برای دبیرستان توی چه رشته ای بزار به نطر شما؟ منظورم اینه دبیرستان چی بخونه 

برای کسی که بخواد فقط زبان شرکت کنه توی دانشگاه ،وقتشو برای دبیرستان توی چه رشته ای بزار به نطر شما ...

فکر کنم مهم نیست چی بخونن 

چون با رشته های مختلف دیدم که رفتن زبان خوندن

یا حالا از مشاور مشورت بگیر

چون من خودم اصلا به زبان علاقه نداشتم و نمیدونم در اصل بچه های زبان باید از کدوم رشته وارد زبان بشن 

ولی حتما باید کلاس زبان رفته باشی تو دوران مدرسه ها 

صفر کیلومتر بری دانشگاه اذیت میشی 

فکر کنم مهم نیست چی بخونن چون با رشته های مختلف دیدم که رفتن زبان خوندنیا حالا از مشاور مشورت بگیرچو ...

الان داره نهمو تموم می کنه میخواد انتخاب رشته کنه زبانش عالیه با لهجه بسیار خوب 

عزیزم برای کسی که میپرسم الان ۱۴ سالشه و زبانش عالیه

اهان خوبه دیگه ادامه بده کلاس زبانشو

دختر دوستمم الان همین سن هست و ولی همچنان داره کلاس زبانشو ادامه میده

بعد زبان خوندن یه خوبی ای که داره تو کنکور خیلی خیلی کمکت میکنه خود زبانو بالا زدن تو کنکور خیلی کمکت میکنه 

حالا شاید سنت رفت بالاتر مثلا به یه رشته ای علاقه مند شدی 

بعد بخوای تو یه رشته دیگه ادامه تحصیل بدی و مثلا ارشد و دکتری بخونی زبان بلد باشی سه هیچ از همه دانشجوها جلوتری چون دکتری خوندن تافل میخواد 

من خودمم چهارده سالم بود هنوز تصمیم قطعی نگرفته بودم چی میخوام بخونم یه مدت میگفتم روانشناسی بخونم یه مدت میگفتم میخوام وکیل بشم بعد اول دبیرستان فهمیدم اصلا به ادبیات و این چیزا علاقه ندارم که بخوام مثلا فلسفه و اینا بخونم کلا از حفظیجات خوشم نمی اومد بعد از راهنمایی متوجه شدم ریاضیم خیلی خوبه نخونده هم گاهی نمره هام بالا میشد دیگه اینه که رفتم دبیرستان ریاضی 

بعد من دهه شصتی هستم و اون زمانم دیگه هر کی میخواست بگه خودم یا بچم خفنه میرفت ریاضی که کم نیاره تو فامیل خیلی ها دیپلم ریاضی گرفتن اون زمان ولی نه از روی علاقه از روی رقابت چشم و هم چشمی 

اهان خوبه دیگه ادامه بده کلاس زبانشودختر دوستمم الان همین سن هست و ولی همچنان داره کلاس زبانشو ادامه ...

اگر بخواد همین  زبان رو تا مرحله دکترا ادامه بده  چی ؟ به درد میخوره ؟ میتونه باهاش مهاجرت کنه مثلا به انگلیس ؟ اگر نتونست  توی ایران باهاش چیکار کنه ؟ جز تدریس

اگر بخواد همین زبان رو تا مرحله دکترا ادامه بده چی ؟ به درد میخوره ؟ میتونه باهاش مهاجرت کنه مثلا ...

دکتری زبان رو نمیدونم

ولی معمولا دکتری خوندن واسه استاد شدن هست تو ایران معمولا

اگه کسی رشته خوبی خونده باشه که واسه تحصیلات تکمیلی مهاجرت میکنه بعید میدونم مدرک زبان بدرد مهاجرت بخوره 

چون کلا نود درصد سواد ادم تو کارشناسی خوندن هست ارشد و دکتری انچنان چیزی نداره یه بیست سی واحد هست و به علاوه کار پژوهشی و مقاله 

یعنی درسای ارشد عینن تو دکتری تکرار میشه ولی تکمیل تر 

دکتری زبان رو نمیدونمولی معمولا دکتری خوندن واسه استاد شدن هست تو ایران معمولااگه کسی رشته خوبی خوند ...

یعنی اعتقاد دارین بعد کارشناسی زبان 

ارشد و یا دکترا توی رشته ای غیر زبان باشه  بهتره درسته ؟