2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی صدامیزنم امام حسین وامام رضاکه شفام بدن انگارنه انگار. حالم خیلی بده

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

من از آقام امام حسین علیه السلام قوربونش برم بعد از دو رکعت نماز خواستم که بهم بگه مشکل زندگیم چیه چرا شوهرم هیچیش نیس ظاهرا اما من همیشه ناراحت و ناراضیم شب بیدلیل رفتم جیب شوهرمو گشتم قرص توش بود قبلا گفته بود برا گل و گیاهه باور کرده بودم ایندفه خواستم بهش گیر الکی بدم بیدارش کردم گفتم اینا چین خلااااصه طی ماجراهایی فهمیدم متادونه و سالها اعتیاد داشته و... 

مشکلم رو فهمیدم و اگه خدا بخاد داره ترک میکنه ولی از اونهمه  احساس سردرگمی خلاص شدم به لطف آقام

من استخون پاهام به طرز فجیعی درد می‌کنه انقدی که میمیرم

اول خدا بعد همشون صدا میزنم دونه دونه دیگه مردم از درد دعام کنین پاهام خوب شه یه هفته هست که اینجور هستم انگار استخون هامو با چاقو میتراشن دعام کنید دلتو پاکه میدونم

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

من استخون پاهام به طرز فجیعی درد می‌کنه انقدی که میمیرماول خدا بعد همشون صدا میزنم دونه دونه دیگه مر ...

انشالله خداشفات بده عزیزم‌. دکتر چی میگه؟

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏