2777
2789
عنوان

انقد اعصابم خورده دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 28 پست
دارم دق میکنم ک اون لحظه چرا مغزم هنگ کرد چیزی نگفتم

منم وقتی زیاد عصبانی میشم تو حالت هنگ و خلسه میرم 

اما ناراحت نباش عزیزم اینا باز هم این کار رو تکرار میکنن 

یا اگه جایی دیدیش ن یا هم کلام شدی به دختر خواهر شوهر بگو عزیزم میدونم دوستش داری اما بهتره محبتت یجور دیگه نشون بدی بچه هست بدنش ضعیفه دیگه خودش حساب کار دستش میاد

https://www.karzar.net/222299 لینک کارزار #نه_به_سازمان_ملی_مهاجرت. در این سازمان که بر ضرر ایران و کوچیک کردن شخصیت و زن ایرانیه لطفاامضا کنید                 کارزار خروج افغانی هارو امضا کنید.. این کارزار رو وکیل ندا شمس راه انداختن که بارها توسط افغانی ها تهدید به مرگ شدن... افغانی نه ریپ بزنه نه داخل تاپیک هام شرکت کنه عزت نفس داشته باشید و برید کشورتون. اخراج فوری افغانی. هرکس هم با اخراج افغانی مخالفه وطن فروشه.. برای خروج افغانی ها صلوات... فکر آینده خودتون و بچه هاتون باشید... برای مادر صبور زمین ایران✨🌼

منم وقتی زیاد عصبانی میشم تو حالت هنگ و خلسه میرم اما ناراحت نباش عزیزم اینا باز هم این کار رو تکرار ...

اونا ک گذشت،ولی نگرانیم چ کنم از کجا بدونم ویروسی بهش انتقال ندادن؟زیگیل و تبخال و.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این همسایه نفهممون بارها گفتم بوسش نکن،حالا قبلا از لپ میکرد امروز رسما خم شد رو صورتش لبشو بوسید حا ...

منم خوشم نیومد

پسر منو کسی بوس میکنه سی‌بی‌اس و ریش داشته باشه همون احظه قرمز میشه و جوش کوچولو کوچولو  میزنه

هر کی ببوسدش  میگم. ببین بوسش کردی بچم چی شد اگه آدم باشه که دیگه بوس نمیکنه

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
منم خوشم نیومدپسر منو کسی بوس میکنه سی‌بی‌اس و ریش داشته باشه همون احظه قرمز میشه و جوش کوچولو کوچول ...

سیبیل

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
ایناادم نیستن گوش نمیدن

پس زیاد نرو پیششون

اونا ک گذشت،ولی نگرانیم چ کنم از کجا بدونم ویروسی بهش انتقال ندادن؟زیگیل و تبخال و.....

نه عزیزم نگران نباش بهش غذا های مقوی و سوپ بده سیستم ایمنی‌ بدنش قوی بشه چیزی هم هست دفع بشه. 

شیر بخوره زیاد

چقدر نفهم هستن که یه مادر ناراحت کردن

https://www.karzar.net/222299 لینک کارزار #نه_به_سازمان_ملی_مهاجرت. در این سازمان که بر ضرر ایران و کوچیک کردن شخصیت و زن ایرانیه لطفاامضا کنید                 کارزار خروج افغانی هارو امضا کنید.. این کارزار رو وکیل ندا شمس راه انداختن که بارها توسط افغانی ها تهدید به مرگ شدن... افغانی نه ریپ بزنه نه داخل تاپیک هام شرکت کنه عزت نفس داشته باشید و برید کشورتون. اخراج فوری افغانی. هرکس هم با اخراج افغانی مخالفه وطن فروشه.. برای خروج افغانی ها صلوات... فکر آینده خودتون و بچه هاتون باشید... برای مادر صبور زمین ایران✨🌼

چه مادر بی عرضه ای 

اصلا نمیتونی از بچه ات حمایت کنی 

احتمالا  رفتی با زن همسایه وراجی کردن 

یا همه اش میری این مهمونی و اون مهمونی 

من اگه بودم همونجا بهشون تذکر میدادم و میگفتم اصلا خوشم نمیاد از این کار 

هر چند دیگه دیر شده 

بزاق دهن سه تا بزرگسال!!!

چه مادر بی عرضه ای اصلا نمیتونی از بچه ات حمایت کنی احتمالا رفتی با زن همسایه وراجی کردن یا همه اش ...

عادت کردین قضاوت کنین و بپرین ب بقیه؟نمیتونی درست راهنمایی کنی؟یا عین انسان نظر بده یا کلا نده....اومدم راهنمایی بگیرم ن با حرف یکی مث تو استرسم بیشتر شه....شما تو خونه زندانی هستین و هیچ جا نمیرین؟

عادت کردین قضاوت کنین و بپرین ب بقیه؟نمیتونی درست راهنمایی کنی؟یا عین انسان نظر بده یا کلا نده....او ...

ببین همین الان گوشیتو بردار و به هر سه نفر این بی شعورها پیام بده و بگو دیگه حق ندارین با بچه من این رفتارو بکنید. 

وظیفه مادری خودتو به جا بیار 

نه اینکه بیای اینجا تاپیک بزنی 

بدن بچه ی معصوم شما ضعیفه 

اونها بزرگسال هستن و کلی میکروب و ویروس احتمالی دارن 

بعدش هم رفتی مهمونی یا جایی بچه رو بغل کن یا نزدیک خودت نگهش دار