چند وقت پیش رفتیم مهمونی پسرم دوسالشه،دختر خاهرشوهرم خیلی دوس پسرداره گرفت بچمو ازلب بوس کرد،بعدشم عموش از لب بوسش کرد تاامروز هی نگران بودم ک نکنه تبخال یا زیگیل داشتن منتقل بشه،اونجام ب بچم جلو اونا گفتم بوس دهنیت نزار بکنن،امروزم یدفعه زن همسابمون اومد باز بچمو ازلب بوسید چیزی نگفتم ولی خیلییییییییاعصابم خورد شد،داعم نکرانم کسی مریضی داشته باشه و اینجوری ب بچم منتقل شه،زنداییمم پارسال بااینک تبخال رو لبش بود انقد بیشعورع بچمو بوس کرد.....چجوری مطمعن شم؟چجوری از نگرانی دربیام؟
دفعه دیگه ببر لب بچت جلوشون بشور بگو از لب نبوسید بچه هست ضعیفه سیستم ایمنی بدنش
https://www.karzar.net/222299 لینک کارزار #نه_به_سازمان_ملی_مهاجرت. در این سازمان که بر ضرر ایران و کوچیک کردن شخصیت و زن ایرانیه لطفاامضا کنید کارزار خروج افغانی هارو امضا کنید.. این کارزار رو وکیل ندا شمس راه انداختن که بارها توسط افغانی ها تهدید به مرگ شدن... افغانی نه ریپ بزنه نه داخل تاپیک هام شرکت کنه عزت نفس داشته باشید و برید کشورتون. اخراج فوری افغانی. هرکس هم با اخراج افغانی مخالفه وطن فروشه.. برای خروج افغانی ها صلوات... فکر آینده خودتون و بچه هاتون باشید... برای مادر صبور زمین ایران✨🌼
زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗 من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️. اول اسمامونو کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.