2777
2789
عنوان

ایده ولنتاین

1937 بازدید | 207 پست

سلام برا ولنتاین چکاری میکنید؟

چی درست میکنید؟چی میخرین؟

من دوس دارم با کیک و ژله و یادداشت های عاشقونه و تزئیین خونه اینکارو انجام بدم

اگ کسی ایده ای برا این کارایی ک گفتم داره لطفن بفرسه

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

ولنتاین رو قبول ندارم . با احترام .

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تشت قرمز  شیر گاومیش  گل سرخ برای تزئین پای اقایی بوسه به میزان لازم

عالیه😂

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

من واسش ادکلن بلو باصابون ضدجوش ان جی خریدم روبان زدم وکادوپیچ کردم+نامه عاشقانه🎁😍واسه شام فرداشب هم قراره کباب تابه ای بپزم که شوهرم عاشقشه😊😀😄

پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰

من خودم دوس دارم

حتی اگ شوهرم خوشش نیاد

من واسش ادکلن بلو باصابون ضدجوش ان جی خریدم روبان زدم وکادوپیچ کردم+نامه عاشقانه🎁😍واسه شام فرداشب ...

افرین ب شما😍

ایول بابا  من نمی دونم آخه ولنتاین ربطش به ما چیه ما خودمون سپندارو داریم

خب اونم جشن میگیریم😀