2777
2789
عنوان

ایده ولنتاین

1940 بازدید | 207 پست

سلام برا ولنتاین چکاری میکنید؟

چی درست میکنید؟چی میخرین؟

من دوس دارم با کیک و ژله و یادداشت های عاشقونه و تزئیین خونه اینکارو انجام بدم

اگ کسی ایده ای برا این کارایی ک گفتم داره لطفن بفرسه

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

ولنتاین رو قبول ندارم . با احترام .

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشت قرمز  شیر گاومیش  گل سرخ برای تزئین پای اقایی بوسه به میزان لازم

عالیه😂

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

من واسش ادکلن بلو باصابون ضدجوش ان جی خریدم روبان زدم وکادوپیچ کردم+نامه عاشقانه🎁😍واسه شام فرداشب هم قراره کباب تابه ای بپزم که شوهرم عاشقشه😊😀😄

پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰

من خودم دوس دارم

حتی اگ شوهرم خوشش نیاد

من واسش ادکلن بلو باصابون ضدجوش ان جی خریدم روبان زدم وکادوپیچ کردم+نامه عاشقانه🎁😍واسه شام فرداشب ...

افرین ب شما😍

ایول بابا  من نمی دونم آخه ولنتاین ربطش به ما چیه ما خودمون سپندارو داریم

خب اونم جشن میگیریم😀