2777
2789
عنوان

ارتودنسی چه زنگی بزارم قشنگ تره

73 بازدید | 8 پست

صورتی گذاشتم نارنجی شد صورتی پر رنگ و صورتی کم رنگ جفتش نارنجی شد 

فقط قرمز تغییر رنگ نداد 

چه رنگی به پوست سفید میاد؟

و هو معکم این ما کنتم

یاسی خیلی خوبه 

سرمه‌ای 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاسی چه رنگی میشه؟

هیچی اخراش یکم میزسه به سفید 

در کل بهترین رنگ واقعا یاسی هست 

ابی هم نذار میشه سبز😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

هیچی اخراش یکم میزسه به سفید در کل بهترین رنگ واقعا یاسی هست ابی هم نذار میشه سبز😂

من آبی گذاشتم شد سبط ملایم 

یاسی رو امتحان میکنم این دفعه

و هو معکم این ما کنتم

من آبی گذاشتم شد سبط ملایم یاسی رو امتحان میکنم این دفعه

اره من ابی اسمونی گذاشته بودم شد سبز 

اما یاسی خیلی خوب بود انگار برق میداد به دندونام