2777
2789
عنوان

بوی گند عرقش خفم کرد😐🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 3829 بازدید | 130 پست
خیلیم تعریف شده من مثل بقیه نیستم دخالت کنم بهتره همین الان این جنگ تموم شه حوصله ندارم

خب دخالت نکن. ولی این رو بدون که این تو زندگی بقیه دخالت نکنید یه لوپ معیوبه. شما یه استارتر می‌گی دخالت نکن تو کار بقیه؛ اونم می‌تونه بگه دخالت نکن تو تاپیک و نظر من و تا ابد ادامه خواهد داشت.

.She's somebody , not some body.  

من بدنم بو بده میفهمم رو بدنم ادکلن میزنم 🤣🤣

بوی عرق با ادکلن نمیره بد تر میشه  

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فضول ؟!حالت خوبه تو تو محیط عمومی بو گند عزق دادن فضولی داره؟خدا شفات بده

پونزده سالشه بیشتر از این ازش توقع نداشته باش 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

وای سر جلسه خیلی بدتره ادم کلا تمرکزش میره😭😂

گیرنده های بویایی بعد یه مدت غیرفعال میشن دوست کنکوری 😉

ولی میدونی باد کولر میزد بوش میرفت اونور من بیشتر دلم واسه کناریش و پشت سری هاش میسوخت🤣

این چه حرفی بود!!! بوی نامطبوع جدای از اینکه برای خود طرف شخصیت نمیذاره برای دیگران هم آزار دهنده اس ...

میدونی اعتراف کنم من چمه همه میگن دیونه باید بری روانپزشک میخوای بهت بگم چمه؟؟؟؟ 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

انگاری خودتون خیلی تمیزین زندگی خودشه دلش میخواد میره حموم دلش نمیخواد نمیره

عزیزم ببخشید اینجوری میگم ولی غلط کرده جامعه از اسمش معلومه جامعه و جمعیت 

مردم نمیتونن بالا بیارن و سر درد بشن که یکی بو سگ مرده میده 

همه جا به تو چه کارایی نداره

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

وای سر جلسه خیلی بدتره ادم کلا تمرکزش میره😭😂

ببین من تو بوتیک کار میکردم بعد هم همکارم هم صاحب کارم هم من سه تامون تمیز بودیم هیچوقت بو عرق نمیداد کسی بعد ی دختره اومد تو وای نگم برات اینقدر بو میداد من نزدیک بود بالا بیارم چند بار خوشبو کننده زدیم کل مغازه شده بود با بو عرق یکی

پونزده سالشه بیشتر از این ازش توقع نداشته باش

سن من به شماها چه فضولی میری اکانتم هم چیز بررسی میکنه میای میگی 🤣🤣

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿