2777
2789
عنوان

چند وقته شوهرم برام گل نیورده🫠

295 بازدید | 16 پست

عشق گلم من

قبلا برام میورد هرچند وقت

الان چند وقتیه ک نیوردم فک کنم تفکرش اینه ک برام چیزای مقوی بیاره بهتره

چون باردارم

و دوست ندارم بهش بگم چون اگه بیاره دیگه نمیچسبه🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه شاخه گل چندان گرون نیس حداکثر ۱۰۰ تومنه

۱۰۰ تومن ارزون نیس که الان با این ۱۰۰ تومن درسته پولی نیس ولی در جای مناسب پوله ۱۰۰ تومن ها رو جمع کن واسه بچت چیزی بخر گل فقط تو گلدن وشاخش قشنگه البته شما خودت گلی

الان که گفتی منم بهش فکر کردم متوجه شدم همسر منم خیلی وقته نخریده😂🥲

🥲🤣

من روز دختر با پسر داییش بودیم رف برا زنش گل خرید اون پیاده نشد برام بگیره

بعدش گف ببخشید من میگم برات خوراکی خوب بگیرم باهاشون بهتره

بعد به روش اوردم وقتی رفتیم خونه گف پول نداشتم

پریروز از گل فروشی رد شدیم وایسادم نگاه گلا کردم  مغازشم  بسته بود

خیلی وقتا نگاه میکنم به گل توجه میکنه ولی مصلا بعد چند ثانیه میره برام چیز دیگه ای ک دوست دارمو میخره

ولی گل رو نه🫠🤝

🥲🤣من روز دختر با پسر داییش بودیم رف برا زنش گل خرید اون پیاده نشد برام بگیرهبعدش گف ببخشید من میگم ...

عزیزم😂😬

فک کنم منم باید برم اکسپلور بچرخم بگم عه این بلاگره ، شوهرش براش گل خرید😂 شاید یادش بیفته 😂😂

حالا ولی خب درسته عزیزم احتمالا تمرکزشون رو خرید چیزای دیگه‌است میگن گل میخواد بخشکه ی چیزی بگیریم لااقل خوردنی باشه😬

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

۱۰۰ تومن ارزون نیس که الان با این ۱۰۰ تومن درسته پولی نیس ولی در جای مناسب پوله ۱۰۰ تومن ها رو جمع ک ...

این دید شماست ولی بعضی ها با اون یه شاخه گل ماه ها شارژ و پر انرژی میشن درسته گرونیه ولی دیگه اینقدرها هم خساست خوب نیست ادم داغون میشه 

عزیزم😂😬فک کنم منم باید برم اکسپلور بچرخم بگم عه این بلاگره ، شوهرش براش گل خرید😂 شاید یادش بیفته ...

😅🤣

قبول دارم خشک میشه یه مدت هی میورد برام با اینکه دوست داشتم گلو با خودم میگفتم الان خشک میشه به درد نمیخوره پول داده سرش 

حالا ک نیومده میبینم نیازه هر ۳ ماه یه بار بیاره

ولی تفکر اون دقیقا ادن چیزیه ک گفتی

این دید شماست ولی بعضی ها با اون یه شاخه گل ماه ها شارژ و پر انرژی میشن درسته گرونیه ولی دیگه اینقدر ...

دیدگاه شما کاملا درسته ولی هر روز گل اونم اوایل زندگی ،من خودم آنقدر مسافرت خارج از ایران رفتم اون موقع با ۵ میلیون ۴ تا مون چه کیفی میکردیم ولی چون هر سال رفتم متوجه شدم همه جا یه مدلی هست زیادم واجب نبود هر سال پول خرج کنیم شاید با اون پول ها الان من خیلی چیزا داشتم که الان حسرتشو میخرم همون ۵ میلیون ۱۰ سال پیش چیزهای خیلی خوبی میدادن درسته یه گل اصلا ارزش نداره بحث بشه ولی واقعا دیگه گرونی بیداد میکنه

دیدگاه شما کاملا درسته ولی هر روز گل اونم اوایل زندگی ،من خودم آنقدر مسافرت خارج از ایران رفتم اون م ...

شما پول مسافرت خارجه رو با پول یه شاخه گل اونم هر از گاهی یکی میکنین نگفت هر روز گل میخوام گفت خیلی وقته یه شاخه گل نخریده

دوستان وقت گل آن به که به عشرت کوشیم

سخن اهل دل است این و به جان بنیوشیم

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.