2777
2789
عنوان

خ ی ا ن ت

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 177 پست
مهربون بودن چه ربطی به عزیزم گفتن داره اصلا دوستش گفته میخواست بره باید با شما در میون میذاشت باید ...

من الان در شرایط درستی نیستم هیچ  نگاهی ام ندارم نیمدونم واس همین اومدم 

اینجا ب اشتراک گذاشتم

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

یعنی با تک تک حرفات قلبم آتیش گرفت 😔

:( طوری ام ک شبا میام خونه جنازم میاد خونه چشام بسته میشه ‌‌‌‌‌‌... اما با این همه فشار 

سه شبه نتونستم بخابم 🥲

دختره حتی عطرشم میدونست از کجا خریده ..‌ وای 

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

:( طوری ام ک شبا میام خونه جنازم میاد خونه چشام بسته میشه ‌‌‌‌‌‌... اما با این همه فشار سه شبه نتونس ...

حق داری 

در مقابل دختره بگو من به پارتنرم اعتماد دارم اگه مرتب بگی اونم هی سعی میکنه با مدرک باهات صحبت کنه 

جواب پارتنر نده  اصلا تا بهت ثابت کنه بزار تو هول و ولا باشه

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...
حق داری در مقابل دختره بگو من به پارتنرم اعتماد دارم اگه مرتب بگی اونم هی سعی میکنه با مدرک باهات صح ...

همینکارو کردم با دختره .... 

هرچی گفتم اعتماد دارم درسته از درون سوختم با حرفاش .. 

ولی جواب اون لعنتی رو نمیتونم ندمممممم فقط منتظر ی ح فممم ک ثابت شه  :((((

همینکارو کردم با دختره .... هرچی گفتم اعتماد دارم درسته از درون سوختم با حرفاش .. ولی جواب اون لعنتی ...

خواهش میکنم جواب نده بزار بدونه این چیزا خط قرمزته حواسش رو جمع کنه 

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...
خواهش میکنم جواب نده بزار بدونه این چیزا خط قرمزته حواسش رو جمع کنه

🥲تاکی جواب ندم 

تآ وقتی تلاش کنه بهت ثابت کنه

🥲🖤اون فقط میگ چجوری بت ثابت کنم خودشم نمیدونه

🥲🖤اون فقط میگ چجوری بت ثابت کنم خودشم نمیدونه

بگو همینطوری که بدون فکر و گفتن به من رفتی همونطوری هم ثابت کن 

بگو همینطوری که بدون فکر و گفتن به من رفتی همونطوری هم ثابت کن

🥲🖤امیدوارم ثابت شه بهم 

ش

ثابت نشه نمبدونم چ تصمیمی میگیرم 

نمیدونم 

چطوری تااااب بیارم 

بزار بفهمه هر کاری میخواد بکنه باید به تو بگه

میگ اگ بتو میگفتم 

دعوامون میشد ...

ببین سه راه داری 

یا اینکه راحت بگذری و بگی اوکی 

یا اینکه سفت سخت اذیتش کنی جوری که تا عمر داره یادش نره و از این کارا چه با قصد چه بی قصد نکنه 

و یا ولش کنی 

میگ اگ بتو میگفتم دعوامون میشد ...

بگو پس میدونستی من با این کار مخالفم و باز این کارو کردی 

پس حال من برات مهم نبوده 

🥲🖤امیدوارم ثابت شه بهم شثابت نشه نمبدونم چ تصمیمی میگیرم نمیدونم چطوری تااااب بیارم

همین دیگه همیشه یه نقطه منفی تو ذهنت هست