2777
2789
عنوان

خ ی ا ن ت

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 177 پست
ن حتی دوست پسره دختره حاظر نشده بره چون نمیخاسته ببینتش ‌‌‌ ... .🥲🖤من در جواب دختره فقط دفاع کردم ...

ببین دفاع و ولش کن با دوسپسرت خیلی صمیمی شو بکشونش سمت خودت دختره رو جرش بده پارشکن اون و که نوب شستی انداختی رو بند دیگه دیدی تو رابطه نیست با دوسپسرت اونم بگیر پارش کن بندازش تو اشغال

۲۱(:بخاطر همون میگم نکن با خودت

چیکار کنم اروم شم .‌‌ 

نمیدونم برای خودمم سخته 

خیلس سخت اما ته دلممممم دارمم میسوزمممم

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کنم اروم شم .‌‌ نمیدونم برای خودمم سخته خیلس سخت اما ته دلممممم دارمم میسوزمممم

شما چند سالته؟؟

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

ببین دفاع و ولش کن با دوسپسرت خیلی صمیمی شو بکشونش سمت خودت دختره رو جرش بده پارشکن اون و که نوب شست ...

🥲🖤ینی اینکارو کنم دوباره تکرار کنه چی ؟

من براییییی اون پسررر هیچیییی  کم نزاشتم هیجی فقط ی مدرک میخام ک ثابت کنه 

جیزی نبوده 

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

شما چند سالته؟؟

۲۰ عشقم ... 

🥲🖤ینی اینکارو کنم دوباره تکرار کنه چی ؟من براییییی اون پسررر هیچیییی کم نزاشتم هیجی فقط ی مدرک می ...

ببین باهاش موندن با خودته من نموندم بهم خیانت کرد سریع خدافظی کردم، نمیپونم دلشو ندارم، ولی نزار اون دختره فک کنه تو اصکلی ب ریشت بخنده کاری کن دفعه اخرش باشه ازاین غلطامیکنه رابطه یکی دیگرو بهم میزنه

یعنی از ۱۳سالگی باهمید

اره درسته ...

ببین باهاش موندن با خودته من نموندم بهم خیانت کرد سریع خدافظی کردم، نمیپونم دلشو ندارم، ولی نزار اون ...

🙃💚ایند‌فه پیام داد میرینم بهش 

اسکرین شاتش در این. حد بود ک نامزدم نوشته بود رسیدی عزیزم ... بعدم ی تماس. اشت و دوباره گفته بود جوا ...

دیگه این پیام خودش مشخص میکنه همچی رو 

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...
دیگه این پیام خودش مشخص میکنه همچی رو

برادشت شما  چیه درصورتی ک ب من میگ چون دوستم ازم خاسته باهاش مهربون باشم 

منم مهربون بودم ..!

این چیزهایی که فهمیدی خودش گفت یا دختره؟یا خودت کشف کردی؟

دختره اومد بهم گفت ... 

بعد ک از خودش پرسیدم‌انکار نکرد گفت بوده .‌ اما 

کاری نکردم ... 

جون مادرشم قسم خورد 

همه ی اینا در صورتی بوده ک من خودمو با کار کردن پاره کرده بودم ... ک بتونم 

چیزی ک .دوسش داره رو براش بگیرم و سوپرایزش کنم 🥲🥲🥲🥲از خودم میزدم ک  برای اون 

اون چیزی ک میخادو بگیرم یکم خوشحالش کنم 

برادشت شما چیه درصورتی ک ب من میگ چون دوستم ازم خاسته باهاش مهربون باشم منم مهربون بودم ..!

مهربون بودن چه ربطی به عزیزم گفتن داره 

اصلا دوستش گفته میخواست بره باید با شما در میون میذاشت  باید میگفت که دارم میرم 

لطفا واقع بینانه نگاه کن 

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...
همه ی اینا در صورتی بوده ک من خودمو با کار کردن پاره کرده بودم ... ک بتونم چیزی ک .دوسش داره رو براش ...

یعنی با تک تک حرفات قلبم آتیش گرفت 

😔