2777
2789

دوستم حدودا ۱۸ سالشه و خانواده بشدت پولداری داره خونشون فرمانیه هستش و ۴۰۰ متره یا مثلا لباسای تنش حداقل ده ملیون میارزه، حالا نمیدونم چرا بامن رفیقه 🗿

بگذریم حالا من تولدش دعوت بودم گیر داد بیا اینجا ارایش کنیم اینا، گفتم خونه راحت ترم گفت نیای ناراحت میشم بزور منو برد ، اقا ما رفتیم دست زدم کرم پودرش گفت دست نزن گرونه پولش دادم خدا تومن، اومدم ریمل زدم گفت بسه دیگه تمومش کردی، گفت عطرم ده ملیون پولشه کم بزن، دیدم زنگ زد باباش که اره من ایفون ۱۶ پرو میخوام گوشی خودتو بفروش برا من بخر 😐 برگام ریخت، باباش هم کلی قربون صدقش میرفت و نازشو میکشید 

من پدر ندارم و بارها پز پدرشو داده 

با همسرم مشکل زیاد داریم و باهاش درد و دل میکردم بعضی وقتا، اون سه ساله دوست پسر داره و همش رابطه ی خوبش با اونم میزد تو سرم 

و جالب اینجاست وقتی پدرش بهش گفته دوبی نمیبرمت یا فرانسه نمیبرمت زده زیر گریه که شما خانواده ی مزخرفی هستید غلط کردید بچه اوردید 

یا وقتی اجازه ندادن ۱۲ شب با دوست پسرش بره بیرون فحشو کشید به مادرش جلوی من 

منکه هیچوقت حلالش نمیکنم و امیدوارم تمام تحقیر هایی که کرد یروز سر خودش بیاد 

ارتباطمم باهاش امروز قطع کردم 

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب تو روش میگفتی 

میگی بیا اینجا ارایش کن بعد نمیزاری به وسایلت دست بزنم 

میخواستی گدا بازی دربیاری میگفتی وسایل ارایشمو بیارم 

یا خونه خودم ارایش کنم 

عقده ای ندید بدید

خوب کردی که قطع رابطه کردی...انگار دنبال یه ادم بوده عقده هاشو سرش خالی کنه

دقیقا اومده میگه هر شب با پدرم بیرون شام میخوریم استیک میخوریم ماهی پنجاه ملیون بابام برام میزنه حداقل اینا 

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

من حذف نکردم همشون پولدار بودن یه حس بد و اضافه ای داشتم توی جمعشون خودشون حذفم کردن و من اینو از طرف خدا یه لطف دیدم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️