2777
2789
عنوان

یبوست وشقاق پسرم خوب شده

172 بازدید | 28 پست

چند ماهه درگیرم  شهرمون دکتر گوارش نداره براش یه شهر دیگه نوبت گرفتم 

همینکه نوبتش شد یه هفته قبلش خودش بدون دارو و برنامه غذایی خاصی خوب شد 

باورم نمیشه یعنی خوب شده نبرم دیگه دکتر ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یبوست دارم ولی خیلی بی اهمیت بهش مشکل ساز میشه واسم؟

میگن یبوست مادر همه‌ی بیماری هاست. خیلی بده پسر من یبار ویروس گرفت از اون موقع اینجوری شد ۳ماه میشه

منم اینجوری بودم میدیدی خوب شدم دوباره برمگشت باز خوددانی

کره امتحان کردی ،؟

پسر من هر چی میدادم فرقی نمی‌کرد فقط با پودر پیدرولاکس خوب 

تمام ملین ها رو دادم 

دکتر گف مقاوم به درمانه 

چند روزه کره زیاد میدم. امیدوارم که دیگه کامل خوب شده باشه 

خیلی بد اشتهاش کم شده بود  الان خوبه خداروشکر 

راستی من شب قبل خواب بادام بدون پوست میدم ده دونه 

ومیوه هم نمی‌دم کلا 

قبلاً هر روز روزی چندتا میدادم چون میگفتن فیبر داره وخوبه اما برای پسر من تاثیری نداشت

چجوری خوب شده من پدرم دراومده

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
کره امتحان کردی ،؟پسر من هر چی میدادم فرقی نمی‌کرد فقط با پودر پیدرولاکس خوب تمام ملین ها رو دادم دک ...

کره چی

چجوری عزیزم

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
نمیدونم واقعا فقط امیدوارم همیشگی باشه و برای چند روز نباشه پیدرولاکس رو امتحان کردی؟

بله عزیزم ولی مقطعی بود برمیگشت دوباره

بعد زایمانم گرفتم یکسال فقط بادارو اجابت دارم

همین کره ها که صبحانه میخوریم. کوچیکا رو غذاش میریزم

اها عزیزم

پس منم امتحان. کنم

ممنون 

بله عزیزم ولی مقطعی بود برمیگشت دوبارهبعد زایمانم گرفتم یکسال فقط بادارو اجابت دارم

پسرمن با پیدرولاکس خیلی خوب بود . اما دکتر گف باید قطعش کنی تا قطع میکردم خونریزی میکرد و دوباره شروع میکردم 

این اخرا دیگه پودرم جواب نمی‌داد  دیگه نوبت دکتر گوارش گرفتم پودر رو کامل قطع کردم 

یکی دوبار خونریزی کرد .اما من ندادم پودر رو  چند روز گذشت  دیگه خودش خوب شد امیدوارم فقط همینجوری بمونه