2777
2789
کارت چیه عزیزم ؟جسارت نشه یه مدت پیش درخواست یه کاربری قبول کردم هنوز حالم خوب نشده

راستش خیلی وقته میبینم شمارو، پست هاتونو 

دلم میخواست باهاتون حرف بزنم چون حس میکنم از نظر اعتقادی و فکری خیلی شبیه ب شمام

در مورد زندگی متاهلی خودم 

حق دارید نپذیرید🌹هر طور ک مایلید من احترام میذارم

لایک نکن خواهر من

تمومش بکن لطفا من سن ام تجربه ام از تو بیشتره لطفا به حرفام فکر بکن می دونم شاید بهش حس وابستگی داری ...

خیلی التماس کرد خیلیییی گفت جونمم میدم بیا تغییر کنم هر شخصیتی تو بگی میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خیانت میکنن؟

دفعه اولشون اشتباهِ

دفعه های بعد انتخابشونِ....

یعنی با وجود این که میدونستن همسرشون چه آسیبی میبینه اما باز هم این راهو انتخاب کردن این اووووووج حقارتشونه....

شاید دوست نداشتن شاید کمبود گذاشتن شدیدِ زن

کمی هم ذات خراب خودشون 

در کل خیییییلی چیزا تو این مسئله دخیلِ 

دوست هایی که دارن نوعِ تربیت خانوادگیشون آسیب های کودکیشون و و و و.....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نمیدونم عزیزم . واقعن قضاوت سخته . من چن باری اینجا تو تاپیک خیانت رفتم گفتم فرصت بدین یا حداشین هرب ...

نه راحت باش عزیزم 

خب تجربه داری میتونم از تجربه هات اسفتاده کنم

راستش خیلی وقته میبینم شمارو، پست هاتونو دلم میخواست باهاتون حرف بزنم چون حس میکنم از نظر اعتقادی و ...

عزیزم در خواست دادم🥰

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خیلی التماس کرد خیلیییی گفت جونمم میدم بیا تغییر کنم هر شخصیتی تو بگی میشم

ببین شوهر منم این کار هارو کرد منم سعی کردم حرفاش رو باور کنم ولی ته قلبم حقیقت یک چیز دیگه ای هست من دارم خودم کار شوهرم رو توجیه می کنم چون شرایط جدایی ندارم این کار رو نکن با زندگیت وقتی هنوز زنش نشدی ولش بکن راحت 

دفعه اولشون اشتباهِدفعه های بعد انتخابشونِ....یعنی با وجود این که میدونستن همسرشون چه آسیبی میبینه ا ...

برای من دوست پسرمه چرا بنظرت این کارو کرد چرا اصرار میکنه برای اشتی 

نمیدونم دارم گیج میزنمم

برای من دوست پسرمه چرا بنظرت این کارو کرد چرا اصرار میکنه برای اشتی نمیدونم دارم گیج میزنمم

اوووووه دوست پسر که یه خط قرمز بکش روش و تماااام

من به خاطر پسر یازده سالم تحملش میکنم 

تو به خاطر چی ؟؟؟فقط رهاش کن

اوووووه دوست پسر که یه خط قرمز بکش روش و تمااااممن به خاطر پسر یازده سالم تحملش میکنم تو به خاطر چی ...

چون التماس میکنه چون خیلی اصرار میکنه منم فکر میکنم واقعا دوسم داره ک ول نمیکنه 

فکر میکنم دوسم داره ک میگه جونمم میدم و برگرد هرجور بگی میشمم

نه راحت باش عزیزم خب تجربه داری میتونم از تجربه هات اسفتاده کنم

فدات بشم 

اگه رابطتون جدی نیست تمومش کن 

ولی اگه جدیه و همو دوسدارین ی فرصت بهش بده اگه دیدی جبران نمیکنه و دوباره تکرار کرد بعد تموم کن . انسان جایز الخطاست . درسته ک خیانت بدترین کاره ولی همه چی چاره داره جز مرگ 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

چون التماس میکنه چون خیلی اصرار میکنه منم فکر میکنم واقعا دوسم داره ک ول نمیکنه فکر میکنم دوسم داره ...

رک بهت بگم قبول نکن 

این مرد جوریه که دنبال زنگ تفریحِ 

الان ببخشیش یه عمممممر یاد و خاطره خیانتش عذابت میده 

و ترس دوباره ی خیانت نابودتت میکنه 

اصلا به خواهشاش توجه نکن

من اینو با داشتنِ سال ها تجربه بهت میگم

رهاش کن بره

فدات بشم اگه رابطتون جدی نیست تمومش کن ولی اگه جدیه و همو دوسدارین ی فرصت بهش بده اگه دیدی جبران نم ...

نمیدونم والا جدیه یا نه کلا همش بهم دروغ میگه 

فرصت دادم میدونم باز میرینه😂

نمیدونم والا جدیه یا نه کلا همش بهم دروغ میگه فرصت دادم میدونم باز میرینه😂

پس خودتو اذیت نکن عزیزم . من مجبور بودم ببخشم چون دوتا بچه کوچیک دارم ک نیاز دارن عشق ببینن از پدر مادر . تو خودتو عذاب نده تمومش کن ی مدت سخت میگذره زمان درستش می‌کنه تمرکزت بزار رو چیزای دیگه . امید ب خدا بهترینهای دلت اتفاق بیفته 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

پس خودتو اذیت نکن عزیزم . من مجبور بودم ببخشم چون دوتا بچه کوچیک دارم ک نیاز دارن عشق ببینن از پدر م ...

دورتبگردم ایشالله عزیزم تو هم ناراحت نشو ولش کن رها کن ادم نیستن مردا