2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابراز پشیمونی کرد 

جبران که نمی دونم واقعا آب ریخته جمع نمیشه به نظر من

حال روحی خودم خیلی درست نشد و این تا ابد یه زخمی هست روی دلم 

تکرار هم نکرده کارش رو ولی خب نمیزاره اصلا حرف بزنم در موردش 

رل نزده بود؟

خب همون دیگه ما زن و شوهریم برای همین نشد که جدا بشیم

ولی در مورد تو فکر کنم دوست پسرته به نظر من جدا شو واقعا تو ارزش این رو نداری که با آدمی زندگی بکنی که جز تو هیچکس رو نمی بینه!؟ من همه ناراحتیم از همینه که کنار یه ادمی زندگی می کنم که از ته قلب دوستم نداره و تا روزی که بمیرم هیچ وقت نمی تونم یک عشق واقعی رو تجربه بکنم ولی تو می تونی این فرصت رو از خودت نگیر و ارزش خودت رو بدون می دونی اگه باهات ازدواج بکنه و با این کاراش مجبور به طلاق بشی چقدر زندگیت زهر میشه چقدر اذیت میشی یا طلاق نگیری هم چقدر روحت آسیب می بینه 

چند بار خیانت کرده مگه؟؟؟

خیلی عزیزم احساسی جنسی . از همه بیشتر این عذابم میده ک هرباری ک با کسی بوده با دوس دختر چن سال پیششم بوده . نمیدونم چرا منو داشت دوست دخترش داشت باز با یکی دیگه هم بوده 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

خب همون دیگه ما زن و شوهریم برای همین نشد که جدا بشیمولی در مورد تو فکر کنم دوست پسرته به نظر من جدا ...

عهه واقعا ناراحت شدم برات 

درکت میکنم ادم وقتی خیانت میبینه همه بدنش سست میشه و یخ میبنده 

اره برای من دوس پسرمه 

فکر نمیکنم این منو بگیره چون یه بار فرار کردیم و گردن نگرفت منو 

تا به حال هم دو بار خیانت کرده اسم خیانت هاشو هم گذاشته ک امتحان تو بود من رد شدم و خیانتی نکردم

پس دلیل اصلی خیانت دوس نداشتنه؟

خیلی عزیزم احساسی جنسی . از همه بیشتر این عذابم میده ک هرباری ک با کسی بوده با دوس دختر چن سال پیششم ...

یااخدااا.چقدرررر مریض بوده 

برا منم اینجوری وقتی با من بوده با اکانتم امتحانش کردم رل زد پروفایل ست کرد گفت خیلی وقته سینگلم😔عاشق نشدم این ور خم به من میگفت عاشقتم دوست دارم و...