2777
2789
عنوان

چی گفتی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 58 پست

#نکته

سلام خانمی قررری و عزیز 🌺🌺🌺

با یک بسته آموزشی دیگر در خدمت شماییم ‏👇🏻

خب یکی از مشکلاتی که خانما باهاش دست و پنجه نرم میکنن بحث ابراز علاقه کلامی از جانب خودشون یا ‏همسرشونه !‏

مثلا میگن من اصلا روووووم نمیشه به شوهرم ابراز علاقه کنم😥

یا شوهرم اصلا چند ساله بهم نمیگه عاشقتم !‏😞

@hamsardari_h

خب امروز براتون چندتا راهکار میگم ‏👌🏻

اول اینکه سعی کنید گام به گام پیش برید 👣

یعنی وقتی میخواین به همسرتون برخلاف عادتون بگید "عاشقتم شوووهرم "  یهو فردا صاف توو چشماش نگاه نکنید ‏بگید عاشقتم  😳!! خب خیلی مصنوعی میشه ! شمام نصف عمرتون به فنا میره ‏😄

1⃣ خانم های قررری سعی کنید تمرین کنید الفاظ عاشقانه رو برای سوژه هایی که باهاشون راحتترید به کار ببرید👍

مثلا تمرین کنید به بچه تون بگید عزیزدلم ، نفسم، عشقم ( البته زمان هایی که همسرتون نیست بگید که بعدا نگن ‏تو به همه میگی عشقم!❌ ) یعنی زبانتون رو به عاشقانه حرف زدن عادت بدید✅

اگه بچه ندارید مثلا قربون صدقه گلدون گلتون یا حتی وسایل بی جان منزلتون برید!‏🌵 🌾

یعنی تمرین کنید این الفاظ بیاد رووی زبونتون ‏

2⃣ بعد شروع کنید همون کلمات رو برای همسرتون پیامک کنید

3⃣ مرحله بعد، بعد از یه مدت که نوشتاری ابراز کردید، این بار تلفن کنید ، چشماتونو ببنید و تند تند ابراز علاقه ‏کنید/😲 بهتون اطمینان میدم اولین دفعه سخته بار دوم آسون و آسونتر میشه

4⃣  و بعد حضوری میتونید صاف توی چشماش ‏نگاه کنید و بگید عاشقتممممم همسسسرررم😍

📢 اما اگه همسرتون خیلی عادت نداره بهتون ابراز علاقه کلامی کنه میتونید همین تمرین ها رو به طور غیرمستقیم برای ‏ایشون هم تدارک ببینید / غری نباشید و هی نگید اه شوهرم دوستم نداره 😭! هیچ وقت نمیگه  عاشقتم .😔... به جاش ‏شروع کنید 💪🏻 به مرور از اون مجموعه پیامک های طنزانه عاشقانه که توی گروه فرستادیم براشون بفرستید و کم کم به ‏ابراز علاقه کلامی عادتش بدبد

پیامک هایی با این سبک ‏👇🏻👇🏻

@hamsardari_h

پاسخ صحیح را ارسال کنید ‏

سوال: عشق شما چه کسی است؟

‏-الف) فرستنده این پیام

ب) همسر عزیز دلت

ج) گزینه های الف و ب ‏

د) همه موارد

‏===========================‏

جمله زیر را کامل کرده و به این شماره 0912*** (👈🏻شماره خودتان) پیامک کنید تا از جوایز ما به صورت مادام العمر ‏بهره ‏مند شووووید !‏

‏* من عاشق ترینم برای ...  ‏

‏- جایزه : بوووسه های آتششششین از نوع عاشقانه با طعم شکلاتانه !!!‏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من یه بار اون اولا پاشدم صب واسش صبونه درس کنمو مثلا بدرقش کنم.. خوابالو بودم آب جوش ریخته رو دستم😐😐😐

گف نمیخاد دیگه تو پاشی. خودم یه چی کوفت میکنم میرم😆😆😆😆  منم از خدا خاسته😂😂

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙
😁😁😁شما هرچی دوست داری بگو🤗🤗🤗🤗

😂😂😂

بسيار عالي بود 

هميشه همينطوري هستيم موقع ورود و خروج حتما همو ماچ ميكنيم (ماچ نه بوس) ماچ ميكنيم و بغل نموده و خسته نباشيد عرض ميكنم بعدش هم لگن اب و گل و شير و عسل و واهاهاهاهاي اصن يه زن فهميده ايم من 

✳️ #تجربه

@hamsardari_h

چندتا أيده ميخواستم واسه خانوماي گل بگم:😍❤️

1⃣ از ابراز احساستون نترسيد و #غرور را براي شريك زندگيتون كنار بگذاريد.🙈❤️ به شرطي كه از ته دلتون باشه. شايد چندبار اول جواب نده 😞 ولي كم كم اقايي هم نرم ميشه، به شرطي كه دست از تلاش برنداريد.😍

ميتونيد براي بيان احساسات از ايده #نامه هم استفاده كنيد، خيلي جواب ميده.

2⃣در موقع #دعوا، #سكوت كنيد🤐 تا عشقتون اروم بشه. بعد از دعوا، خودشون پشيمون ميشن و عذر میخوان. تازه خيليم مهربون ميشن.😍 بعد وقتي اروم شد، باهاش حرف بزنيد و خواسته تون را بگيد و با سياست، حرفتون را به كرسي بنشونيد.🙊😜

3⃣ به #خواسته هاي كوچيكشون گوش كنيد و به روشون بياريد.🙄 مثلا من امروز تا ١٠ خواب بودم و اقايي وقتي فهميد يكم غرغر كرد.

امشب موقع شب بخير😴 بهش گفتم: ساعت رو گذاشتم روي هشت و نيم! 😥بعد عشقم گفت: نه، زوده عزيزم. تا ١٠😋بخواب.

منم خوشحال گفتم چشمممممم ☺️

🔴 @hamsardari_h

من تل.. ندارم بازم بذارید خیلی خوب بود

✳️ #تجربه
@hamsardari_h

دوستان گلم!
با ضرب المثل های الکی پیش نرید. مثل خانمی که خرج نداره، ارج نداره...

اصلا اینطور نیست. لطفا زندگی رو دقیق مدیریت کنین. همسر بنده کاملا #ولخرج هستن. خوب اگه من هم مثل ایشون باشم، پس به طبع صاحب خونه، ماشین و... نمیشم.

به خودتون برسین درحد یه بانو.
همین که بوی معطر بدین. لباس پاره نپوشین. موهای مرتب داشته باشین، کافیه.

❌ به نظر من اگر خدایی نکرده همسری بد ذات باشد و مرتب به خانمش #خیانت کنه، اون خانم هرکاری بکنه به چشم شوهرش نمیاد.

محبت! محبت! #محبت خیلی خیلی بیشتر از #سکس اثر داره. امتحان کنین. به خدا چیزی از دست نمیدیم. زندگیمونم حفظ میکنیم.

رسول اکرم (ص) فرمودند: انقد جایگاه شوهر در نظر خدا بالاست که اگر بنده اجازه داشتم، میگفتم که زن باید در برابر مردش سجده کند.

✍ لطفا توجه داشته باشید سخن پیامبر در مورد اهمیت رابطه زن با شوهر است و خدمت زن به شوهر طبق احادیث با مقام شهید برابر است

مقام مرد بالاتر از زن است
ارزش زن بالاتر از مرد است

🔴 @hamsardari_h

😂😂😂 بسيار عالي بود  هميشه همينطوري هستيم موقع ورود و خروج حتما همو ماچ ميكنيم (ماچ نه بوس) ...

خدایی من همه اینکارارو میکنم بوس و بغل بعد از اینکه میاد خونه .قبلش نمیتونم چون خوابم . تازه تشت آب هم گذاشتم قبل از این که تشت آب مد باشه 😁. دوست دارم میگم قربون صدقه ولی شوهرم زبونش بازنمیشه ابراز نمیکنه  . جدیدا هم یه شعر میخونم براش یار جونی ،جونی جونی اونم میخنده فقط .و . مشکل اونه ک ابراز نمیکنه . دیشب تیپ زدم بریم بیرون از نگاهش فهمیدم به چشمش اومدم گفتم چیه گفت چیکار کردی گفتم خوب چرا نمیگی  خوشکل شدی . اونم گفت .ولی ده ساله این کارا رو میکنم ولی فایده نداره 

شادی چیزی نیست جز داشتن یک تن سالم و حافظه ای ضعیف
خدایی من همه اینکارارو میکنم بوس و بغل بعد از اینکه میاد خونه .قبلش نمیتونم چون خوابم . تازه تشت آب ...

افرين بر تو بخاطر ده سال صبر و حوصله

يه مشكل اساسي بين همه مردهاي خاورمينه از جمله ايران هست اونم اينكه ابراز علاقه بلد نيستن به زبون اوردن علاقه و گفتن كلمه دوستت دارم براشون سخته و سنگين انگار از ابهت و مردونگيشون كم ميشه! نسل قديم كه افتضاح بودن نسل جديد يه كم بهتر و انشاله نسل هاي بعدي بهتر ر پيشرفته تر 

مردها علاقه و محبتشون رو در عمل نشون ميدن اما متاسفانه نميدونن كه زنها علاوه بر عمل شفاهي هم انتظار دارن از درون ما و ذات احساسي ما بي خبرن متاسفانه

اموزش هم داده نشدن 

اگر پسر داري سعي كن يادش بدي كه زن و خواهر و دختر و مادر و محارمش رو بايد با جملات و كلمات محبت اميز اغناء كنه 

براي همسرت هم توضيح بده كه گاهي گفتن كلمه دوستت دارم از طرف ايشون به تو باعث ميشه حسابي حالت جا بياد 

من شكر خدا همسرم بخاطر مادرش كه بسيار زن نازنيني هست علاوه بر عمل در زبان هم ابراز محبت ميكنه 

به اميد روزيكه همه مردان خاورميانه از جمله ايران بسيار پخته تر و عاشقانه تر از اون چيزي كه هستن بشن و نسلهاي بعدي جبران كنن