2777
2789

دستگیره در عقب

اینه راست 

در کل این روش برای شهری گاهی جواب نمیده از بس ماشین ها نابوده یک سوم چراغ عقب ماشینی که داری ازش دوبل میگیری بیوفته تو اینه شاگرد راحت ترین راهشه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

دستگیره در عقباینه راست در کل این روش برای شهری گاهی جواب نمیده از بس ماشین ها نابوده یک سوم چراغ عق ...

روش اولی چرا جواب نمیده؟؟؟اون یک سومو متوجه نمیشم یکم توضیح میدی؟احه از اینه بغل شاگرد که چراغ ماشین پشتی نمیبینیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش اولی چرا جواب نمیده؟؟؟اون یک سومو متوجه نمیشم یکم توضیح میدی؟احه از اینه بغل شاگرد که چراغ ماشین ...

چون ممکنه ماشین ازمون خراب باشه و ایینه بلرزه و نتونی درست تشخیص بدی 

ماشینی که من امتخان دادم که این بود 

وقتی دنده عقب گرفتی و چراغ ماشینی که میخوای دوبل بگیری تو اون مثلثی افتاد و....همه اینا خالا برای چرخوندن دستت عقب که میای نگاه کن که چراغ ماشین بیوفته یک سوم ایینه افسر 

تو گوگل هست اموزشش

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

برو یه جا تمرین من

نمیتونم قبلا زیاد تمرین کردم همشم درست دررمیومد تو ازمدت اشتباه شد الان حس میکنم کلا بلد نیستم پول ندترم کلتس برم وسی هم باهام نمیاد تمرین خودمم ماشین ندارم

چون ممکنه ماشین ازمون خراب باشه و ایینه بلرزه و نتونی درست تشخیص بدی ماشینی که من امتخان دادم که این ...

منظورت از اینه افسر شیشه جلو ماشین سمت افسر هست؟؟؟&تو نت هزار تا روشه گیج شدم

منظورت از اینه افسر شیشه جلو ماشین سمت افسر هست؟؟؟&تو نت هزار تا روشه گیج شدم

اره عزیزم 

تو اکثر ویدیو ها این روشه هست 

فرمون رو درجا قفل کنم چپ یا در حال حرکت لاکپشتی؟؟

برای اولش باید تو حرکت تند تند فرمون رو قفل کنی چپ و ایستی نداشته باشی و بیای عقب تا حالا دستیگره بیوفته لبه جدول یا هر چی 

اوکی که شد ایست کن ترمز هم یکم بگیر که ماشین یهو نره خیلی عقب یکمم بره عقب تر ممکنه بد بشه (تا اخر ترمز نگیریا)

بعد دیگه دستت رو بچرخونه و ماشین رو پارک کن 

من اینجوری یادمه 

بازم ویدیو ببین 

وقتی میگذره دیگه این قانون ها کمرنگ میشه

نمیتونم قبلا زیاد تمرین کردم همشم درست دررمیومد تو ازمدت اشتباه شد الان حس میکنم کلا بلد نیستم پول ن ...

من ماشین ذکدارم فک کنم شیراز باشی درسته؟اگ میخای بیا با ماشین من تمرین کن