2777
2789
عنوان

به شوهرم شک کنم یا زوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 66 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بگو در حد یه دقیقه . خونه مجردی داشته همش توهم می زنم یکی رو داشته اون موقع ها هرچند چیز صددرصذی ...

پس تا آخر عمرت همین جور بگذره فایده چیه. اه تا الان چیزی ندیدی ولش کن. خونه مجردی داشته که دلیل نمیشه خیانتکار باشه. 

کاربری واگذار شد

🤐😐😐😐شوهرت مگه بچه ست یعنی تا حالا دو ساعت تنهاش نذاشته بودی که اینجوری بهش شک کردی ؟ پس منی که ش ...

کجا میره؟؟ خوشبحالت 😂😂😂😂😂 

من دیروز عصر  درو باز کردم به زور انداختمش بیرون گفتم برو یه دوری بزن بعد بیا 

اخه وقتی خونه س همش سر و صدا میکنه خونه رو بهم میریزه 😭

همراه من رو روی گوشیش چک کردم هیچی نبود . اون ساعت فقط به من زنگ زده بود

یه مرد متاهل در ارتباطم اون تایمایی که سر کاره میپیچونه.دیگه اینقدرام اماتور نیستن بیارن خونه.مگه تو کجا بودی اون تایم؟

نگا کن مردا رو فقط با عذاب وجدان بشونشون سر جاش

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

خب طرف پریود باشه از باسن که پریود نیست ک نیارش😐

شماهم بی اعتمادی بده هااا شاید مال خودت بوده یا چیز دیگه اما حواست باشه بد ب دلت راه نده

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

پس تا آخر عمرت همین جور بگذره فایده چیه. اه تا الان چیزی ندیدی ولش کن. خونه مجردی داشته که دلیل نمیش ...

خاک تو سرم که همه فکر و ذکرم شده چیزای منفی 

گاهی فک می کنم پارانویا دارم. درمان نداره. کاش بمیرم راحت شم از این جهنم ذهنی

خب طرف پریود باشه از باسن که پریود نیست ک نیارش😐شماهم بی اعتمادی بده هااا شاید مال خودت بوده یا چیز ...

الان واقعا نمی دونم چطوری فک کنم . مطمئنم تقریبا که لخته بود . ولی مال من نمی تونه باشه 😭 آخه من خیلی خوب تمیز می کنم .از طرفی بهم زنگ زد بیا خونه گفتم باشه . بعد ده دقیقه پشیمون شدم و زنگ زدم گفتم برنمی گردم ولی تماسی نداشت تو این مدت تو همراه من😩

کجا میره؟؟ خوشبحالت 😂😂😂😂😂 من دیروز عصر درو باز کردم به زور انداختمش بیرون گفتم برو یه دوری بزن ...

راننده ست یه هفته مثلا میره جاده ، آره گاهی خوبه ولی گاهی هم آدم احساس تنهایی میکنه مخصوصا الان که باردارم بیشتر احساس تنهایی میکنم مخصوصا شبا موقع خواب ، فکر بد نکنینا ولی آدم دوس داره موقع خواب شوهرش پیشش باشه بغلش کنه بخوابه 😂😂

ولی آره شما هم حق داری شوهرت کافه ای پیش دوستی کسی نمیره ؟ منم وقتی شوهرم زیاد خونه باشه کلافه میشم و گیر میدم بهش ، اون گاهی میره نمایشگاه دوستش 

تو بگو در حد یه دقیقه . خونه مجردی داشته همش توهم می زنم یکی رو داشته اون موقع ها هرچند چیز صددرصذی ...

خونه مجردی دلیل بر بی بند و باری نیست، منم قبل ازدواجم خونه مجردی داشتم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

راننده ست یه هفته مثلا میره جاده ، آره گاهی خوبه ولی گاهی هم آدم احساس تنهایی میکنه مخصوصا الان که ب ...

چرا یه ساعتی شب میره پیش دوستش 

اما بعضی روزا از ساعت ۱۱ میاد خونه تاااا فردا صبح مثلا 

شوهر منم ماشین سنگین داره