2777
2789
عنوان

به شوهرم شک کنم یا زوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 66 پست
یه مرد متاهل در ارتباطم اون تایمایی که سر کاره میپیچونه.دیگه اینقدرام اماتور نیستن بیارن خونه.مگه تو ...

چقدر حالم ازت بهم خورد

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاک تو سرم که همه فکر و ذکرم شده چیزای منفی گاهی فک می کنم پارانویا دارم. درمان نداره. کاش بمیرم راح ...

درمانش راحته. باید سرگرم بشی. اگه شوهرت بخواد خیانت هم بکنه فکر و خیال کردن جلوشو نمیگیره. فکرشم نکن. 

کاربری واگذار شد

به قول اون دوستمون از باسن که پریود نیست🤦‍♀️

شاید مال شوهرت خودشه بواسیر نداره؟ من یه زمانی داشتم لخته میمود انگار پریود بودم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

راننده ست یه هفته مثلا میره جاده ، آره گاهی خوبه ولی گاهی هم آدم احساس تنهایی میکنه مخصوصا الان که ب ...

اما واقعا حق داری شبا پیشت باشه شوهر من دو شب نبود 

تاااا صبح خوابم نبرد 

حال عجیبی داشتم خیلی بد بود .... 

خودمم داشتم ولی این یبار تعریف کرد رفیقش زن صیغه کرده منم از همون موقع شک کردم بهش

شوهر منم الان به هوای تعمیرگاه رفت بیرون شک به دلم افتاده، منتظرم بیاد ماشینو چک کنم ببینم درستش کرده یا نه اون وقت مگه خدا نجاتش بده