2777
2789
عنوان

به شوهرم شک کنم یا زوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 66 پست
وای چه خبرتونه شماها چقدر شکاکین

حتما یه چیزی ازش دیدم، الکی نیست عزیزم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به قول اون دوستمون از باسن که پریود نیست🤦‍♀️

اسی بیخیال شو تو رو جون جدت 

چخبرته مگه قحطیه تو اون دو ساعت زود بره زن پیدا کنه بیاره خونه ، یعنی شوهرت انقد هوله؟ 

مطمئن باش یا از خون خودت گیر کرده اونجا مونده یا گوجه ای هندونه ای چیزی خوردین مدفوع قرمز رنگ بوده فک کردی چیه ، اه حال خودمم بهم خورد 

ول کن دیگه حالا انقد میخوای به این موضوع فک کنی که به یه چیز بزرگ تو ذهنت تبدیل کنی دعوا راه بندازی ، چرا یه درصد به خودت شک نمیکنی که شاید اشتباه دیدی 

حتما یه چیزی ازش دیدم، الکی نیست عزیزم

شوهر منم قبلا چت می‌کرد دیگه دعوامون شد گذاشت کنار منم دیگه عادی شدم بهش شک نمیکنم مگر اینکه خلافش ثابت بشه خدایی نکرده ، شما هم اگه شوهرت کار خیلی بده نکرده و صرفا اشتباه بوده و میدونی که ذاتش خراب نیست بگذر و فراموش کن زندگی رو به خودت تلخ نکن 

شوهر منم قبلا چت می‌کرد دیگه دعوامون شد گذاشت کنار منم دیگه عادی شدم بهش شک نمیکنم مگر اینکه خلافش ث ...

دوبار ازش چت دیدم، آخرین بارش شنبه هفته گذشته بود از اون روز الان یه هفته اس بی حس و بی جونم قسمش دادم میگه بار آخرم بود ولی من حالم بده انگار مرده ام

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

دوبار ازش چت دیدم، آخرین بارش شنبه هفته گذشته بود از اون روز الان یه هفته اس بی حس و بی جونم قسمش دا ...

عزیزم ، درکت میکنم منم این روزا رو گذروندم آدم حس میکنه خدایی نکرده انگار عزیزی رو از دست داده ، حالا نمیدونم اون عزیز اعتماد آدمه یا احساسش ، این روزا میگذره زیاد به خودت ناراحتی و غم نده اونی که داغون میشه تویی مردا زیاد بهش فک نمیکنن ، زیاد باهاش سر شکاکی جنگ و دعوا نکن، بی سر و صدا چکش کن البته بذار یه مدت بگذره بعد الان حالت بده ، اونم فعلا خطایی نمیکنه البته امیدوارم هیچ خطایی نکنه ، ولی باید ازش زهر چشم بگیری من دفعه اول خواستم ماشین به اسمم بزنه و زد ، 

عزیزم ، درکت میکنم منم این روزا رو گذروندم آدم حس میکنه خدایی نکرده انگار عزیزی رو از دست داده ، حال ...

حق طلاق گرفتم ازش

الان زنگ زدم جواب داد تعمیرگاهم دیگه خدا خودش میدونه

دقیقا حس میکنم عزیزم مرده اگه به خاطر دخترم نبود بدون اینکه به کسی بگم گوشیمو خاموش میکردم میرفتم خونه دوستم تا مدت ها دنبالم بگرده

چقدر حالم ازت بهم خورد

تو رابطع که نیستم در ارتباطم باهم صحبت میکنیم بیشتر از کارش سر در بیارم وگرنه اینقد حالیمه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

چیکارش می‌کنی عذاب وجدان میگیره ؟

من که مجردم ولی میگم مرد از هبچ صراطی قانع نمیشه مگر اینکه خجالت بکشه یا عذاب وجدان بگیره خیانت نکنه این آقا خیانتاش همه با رابطه بوده

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

😳😳😳خدا لعنتت کنه

چرا؟بده دارم راهکار میدم؟

باهاش رابطه که ندارم بیشتر میخام سر از کارش در بیارم جواب میدم 

@niniyar‍ کثافتکاری جار زدن نداره تو سایت عمومی

واقن که منو بگو بخاطر هم جنس خودم دارم از کار این مردک در میارم که بدونم چه کارایی باعث خیانت میشع

تو رابطع که نیستم در ارتباطم باهم صحبت میکنیم بیشتر از کارش سر در بیارم وگرنه اینقد حالیمه

فرقی نمیکنه از متاهل جماعت دور شو، اون شعور و تعهد نداره ولی تو که وجدان داری

فرقی نمیکنه از متاهل جماعت دور شو، اون شعور و تعهد نداره ولی تو که وجدان داری

از رابطه هاش میاد میگه من پشمام میریزه

بیشتر میخام ببینم چه تایمایی چه رفتار مشکوکی داره بیام اینجا باز گو کنم