2777
2789
عنوان

والا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 71 پست
😘مرسی همچنین برادرای شمارو مخصوصااون19سالشو😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂فدات مرسی 

اونم سلام داره خدمتت 😂😆 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همسنیم 😆 یه دختر موبلند چش عسلی و خوشگل و پدر پولدار و داداشم تنی اینو اشتباه گفتی 😁😂

😆😆😆چطوری عروس😂😂😂😂 جناب برادر خوبن😂😂😂😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

همسنیم 😆 یه دختر موبلند چش عسلی و خوشگل و پدر پولدار و داداشم تنی اینو اشتباه گفتی 😁😂

قر تو کمرت فراوووونه

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
وووییی🙈 😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂 این تحفه رو به همه قول دادم😂 دعوا نشه صلوات😌😑😂

😆😆😆چطوری عروس😂😂😂😂 جناب برادر خوبن😂😂😂😂

تیرت به خطا رفت داداشم کوچیکه 😆

خوبم خواهر شوهر 😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
قر تو کمرت فراوووونه

فعلا همه جا میریزمش 😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
تیرت به خطا رفت داداشم کوچیکه 😆 خوبم خواهر شوهر 😂

😬😬😬😬😬😬😬😠خواهر شوهر کوفت 

خواهر شوهر بلا خواهر شوهر و.ووووو استغفرلله 🔫😭با احساس من بازی نکن💔😢😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😢😂😂😂😂😂😂

اوه اوه😡

😂بیا وردار مال خودت 😂یکی بگیر دو تا ببر😂 یکی دیگشم اشانتون میدارم روش😶😆😂

😂بیا وردار مال خودت 😂یکی بگیر دو تا ببر😂 یکی دیگشم اشانتون میدارم روش😶😆😂

عوف بالاخره منم از سینگلی دراومدم خداروشکر😁😁

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
😬😬😬😬😬😬😬😠خواهر شوهر کوفت  خواهر شوهر بلا خواهر شوهر و.ووووو استغفرلله 🔫😭با احساس من ب ...

باشه حیف منو از دست دادین اصلا میرم عروس یه نفر دیگه میشم 😒😒😂😂

2790
2778
2791
2779
2792