2777
2789
عنوان

والا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 71 پست
بااحساساتم بازی  کردی😒😒😒😒

😆😆😎 یکیش تو بردار ببر یکیشم لیلی 😂من از شدشون راحت شم 😐😂 

تو برادرت چند سالشه😂😂

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوراب نگین میخرم برات😆

نه غلط تو فقط پورشه 😏

من سیم سیم و گفتم 😑

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
نه غلط تو فقط پورشه 😏 من سیم سیم و گفتم 😑

صدا نمیاد عه ... الووو ...الو😶 صدا نمیاد😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

همسر منم هرسال یه خرس میگیره با شیرینی یا کیک هر چی میگم منظور از کادو ی ولنتاین فقط خرس نیست منظورم ...

خوش بحالت قدرشو بدون

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
صدا نمیاد عه ... الووو ...الو😶 صدا نمیاد😂😂😂

اها فهمیدم پس برای تو سمعک میخرم 😆😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

منم شوهرم هرسال یچیزی میخره ولی امسال وضعش خوب نیس راضی نیستم چیزی بخره واسه همین یادآوری نمیکنم

گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی  سیر نمیشوم ز تو تاب و توان من تویی😻
به من بیشتر میخوره 😆😂

😆😆تو چندسالته 😆 من الان ب عنوان یه خواهر به دنبال یک کیس موبلوند چشم زاغ خارجکی تک دختر بابا کارخونه داره یه برادر خوشکل ناتنی دار میگردم براش�😂😂😂😂😂😂😂😂مدویونی فک کنی بخاطر خودم میگم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

14😊

😬😬پس معامله فسخ شد😂

خدا حفظش کنه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اها فهمیدم پس برای تو سمعک میخرم 😆😂

عبضیییی 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😆😆تو چندسالته 😆 من الان ب عنوان یه خواهر به دنبال یک کیس موبلوند چشم زاغ خارجکی تک دختر بابا کارخ ...

همسنیم 😆

یه دختر موبلند چش عسلی و خوشگل و پدر پولدار و داداشم تنی اینو اشتباه گفتی 😁😂

منم شوهرم هرسال یچیزی میخره ولی امسال وضعش خوب نیس راضی نیستم چیزی بخره واسه همین یادآوری نمیکنم

عیب نداره میگذره🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40