2777
2789

دعای من همیشه میگیره بستگی به مشکلت داره گلی همیشه سوره مهراج رو بزار و واقعه برای من معجزه میکردن انشالله به درگاه خدا هر چی میخوای بهش برسی و هر گیر و گرفتاری داری حل شه الهی آمین 🤲🏻🫀

فقط 36 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

دعای من همیشه میگیره بستگی به مشکلت داره گلی همیشه سوره مهراج رو بزار و واقعه برای من معجزه میکردن ا ...

میشه برام دعا کنی مشکلم حل شه و خدا بهم رحم کنه 😭😭؟ 

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعای من همیشه میگیره بستگی به مشکلت داره گلی همیشه سوره مهراج رو بزار و واقعه برای من معجزه میکردن ا ...

عزیزم میشه ازته دلت برای من دعا کنی ؟یه مسکل خیلی بزرگی دارم شما دلت پاکه و دعات گیرا هست شمارا به خدای بزرگ برام دعا میکنی؟ از خدا میخوام هرررر گرفتاری و غصه و ناراحتی داری برطرف بشه و شاد بشی،برام خیلی دعا کن لطفا😔😭

آبجییی تورو خدا برام دعا کن 

رابطه مون به ازدواج ختم شه علاقه ش بهم بیشتر شه تورو خدا برام دعا کن 

🥲🥲    به خدا قول میدم به بچه هامون بگم دعاتون کنن که برا ازدواج مامان باباشون دعا کردید 🥲🥰

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
میشه برام دعا کنی مشکلم حل شه و خدا بهم رحم کنه 😭😭؟

این چه حرفیه میزنی عزیزم چشم حتما برات ۱۰۱ ادرکنی می‌فرستم خدا خودش کمکت کنه به خواسته های دلت برسی خوشحال شی از چی ناراحتی مهربونم امیدوارم خیلی‌ زود مشکلت حل شه 🦋🥰

فقط 36 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

حالا همه می خوان دعا کنی براشون😂😂

برا منم دعا کن حاجت روا بشم 

مرسی

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

میشه دعا کنی برام تا فردا صب برسم فلسفه رو تموم کنم نمرم زیر ۱۵ نشه خواهش میکنم🥲💜💜💜💜💜

التماس دعا

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

توروخدا برای ازدواجم دعا کن عزیزم توروخدا زینبم

میشه برای ازدواجم یه صلوات بفرستید ممنونم
فقط سوره حشر تاچهل روز هرشب

جدی یعنی شک نداشته باشم  🥲😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

عزیژم از تو معجزه بیا بیرون

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

2790
2778
2791
2779
2792