2777
2789
عنوان

بیاید بگید خیانته یا ن اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 3965 بازدید | 189 پست
امان از دست این مردای احمق که فقط بلدن برا ما زنای بیچاره دغدغه فکری کنن 🤕 من سالها سر همین چرت و پ ...

سخت در اشتباهی 

الکی دلخوشش نکن 

بذار حواس جمع باشه دو دستی زندگیشو بچسبه

من اوووونقدرررر آدم بی پول و زشت دیدم که برای بالا بردن اعتماد به نفسشون خیانت میکنن  ...حد نداره...

به شرافت و ذات آدماس نه پولدار و فقیر

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استاتر فقط بهت یه چی میگم آویزه ی گوشت کن من خودمو کشتم انقدر گریه کردم و حرف زدم و ....داغون شدم تو ...

دقیقا روزی که بی خیال بشی کاملا حس میکنی همه چیز خیلی بهتره و دلت میخواد برای خودت زندگی کنی.

من دوماه الکی حرف میزدم و غصه میخوردم شبیه اینا شده بودم که کمبود محبت دارن الان شوهرم خودشو میکشه من باهاش حرف بزنم من به جز حرفهای روزمره هیچی بهش نمیگم اصلا بهش نمیگم کجا میری اصلا زنگ بهش نمیزنم همه ش دنبالمه روزی ده بار بهم زنگ میزنه و حالا اون مثل کمبود محبتی ها شده

سخت در اشتباهی الکی دلخوشش نکن بذار حواس جمع باشه دو دستی زندگیشو بچسبهمن اوووونقدرررر آدم بی پول و ...

چمیدونم من که هرچی تلاش کردم به هیچی نرسیدم فقط شک شد خوره وجود خودم وروان خودم رو داغون کردم😓

دقیقا روزی که بی خیال بشی کاملا حس میکنی همه چیز خیلی بهتره و دلت میخواد برای خودت زندگی کنی.من دوما ...

دقیقا منم اینطور شدم 

کلا یک سال و نیمه کلمه کجایی از فرهنگ لغتم پاک شده 

لیاقت نداره نگرانش باشم 

زن باید نگران مررررد بشه نه نگرانِ نامررررد

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اولا برای خودتون گل گاوزبون دم کنید یکم آروم‌شیددوما ایشون اگر همسرشون معامله گر بود که با هزار نفر ...

من آرومم عزیزم فاز روانشناس برندار 

میگم این خانم ممکنه نظر قطعی که شما میگی روش تاثیر بذاره و زندگیش از هم بپاشه و بعد ها متوجه بشه که سو تفاهم بوده بعد شما اصلا حتی ممکنه یادت نیاد تو همچین تاپیکی همچین نظری دادی ولی اون خانم تا همیشه لطمه ای که بهش وارد شده یادش نمیره

ما نه قاضی هستیم که قضاوت کنیم نه  با طرز حرف زدن آقاشون آشنایی داریم نه علم غیب داریم .. بهتره خودش با شوهرش حرف بزنه ببینه قضیه چیه

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
دقیقا روزی که بی خیال بشی کاملا حس میکنی همه چیز خیلی بهتره و دلت میخواد برای خودت زندگی کنی.من دوما ...

زندگی ما خیلی خوب بود.ی آرامش درونی خاصی داشتیم.رابطه جنسی فوق عالی.محبت ب اندازه احترام.رفاقت

در هفته ام دوروز نیست ک اونم کلا تو جاده اس باید حتما خودشو برسونه حتی برهی خواب هم توقف ندارن

بقیه اشم خونه پیشه خودم گوشیش مدام دستمه

آده دختر۷ساله

خب یکم تو گوشی همسرت فعلا جستجو نکن ک اذیت نشی روح روانت اروم باشه قشنگ ولی ته توش دربیار با جستجو فقط خودت اذیت میکنی باید ب ی روش دیگه بفهمی ک خیانت بوده یان با ی ادم مطمین و درست قابل اعتماد مشورت کن ببین چی میگه ولی درجا اسم خیانت نیار یوقت واقعن نباشه بعد پشیمون بشی شوهرت یوقت نارتحت بشه 

نمیدونم ی لحظه خوبم ی ساعت داغون

خوب میشی 

تقریبا یکی دوماه طول میکشه

به این فکر کن که یه آدم عوضی لیاقت محبت تو رو نداره و حیف از سلامتی و شادیت که بخوای واسش حروم کنی.خوشحال باش و برای خودت زندگی کن.خیلی تحویلش نگیر و خودتو مشتاقش نشون نده.خودش به غلط کردن میوفته

چمیدونم من که هرچی تلاش کردم به هیچی نرسیدم فقط شک شد خوره وجود خودم وروان خودم رو داغون کردم😓

اگه نمی خوای جدا شی تلاش نکن 

بیخیال