2777
2789
عنوان

بیاید بگید خیانته یا ن اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 3965 بازدید | 189 پست
من ترس تکرارشو خیلی دارم.اینکه بعد از مدتی دوباره تو این حال بیفتم.۴۰روزه شبانه روز به این قضیه فکر ...

دقیقا منم همینطور بودم 

به جای این که سوزن پرگار رو بذارم رو پروردگارم و خالقم و حول محور اون بچرخم همه چیزم شوهرم بود 

اینطور مواقع این اتفاقات میوفته که خدا به ما بفهمونه خالقت منم منو باید بپرستی نه بنده ی منو ...

سعی کن به خدا نزدیک بشی نه فقط زبانن بلکه قلباً نزدیک شو 

بعد درک میکنی اتفاقات دنیا چقدر پوچ و بی ارزشن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

دقیقا منم همینطور بودم به جای این که سوزن پرگار رو بذارم رو پروردگارم و خالقم و حول محور اون بچرخم ه ...

اره شوهر من بت من بود که شکست.با وجود اون خودمو از همه چیز و همه کس بینیاز میذونستم.پسرم که به دنیا اومد به خودم مغرور شدم که من دیگه هیچ کم و کسری و آرزویی تو این دنیا ندارم.میگفتم زندگی عالی شوهر همه چی تموم و بچه های سالم دارم دیگه هیچ نیازی ندارم که این جریان پیش اومد و خدا اونو ازم گرفت.واقعا آدمی همیشه باید به خدای خودش احساس نیاز کنه.شوهرم میگه خودمم همچین حسی داشتم و با این کارم ناشکری کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره شوهر من بت من بود که شکست.با وجود اون خودمو از همه چیز و همه کس بینیاز میذونستم.پسرم که به دنیا ...

عزیزم

امیدوارم خدا بهت آرامش بده 

درک میکنم که چه فشار روانی و عاطفی رو تحمل میکنی 😔

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عزیزمامیدوارم خدا بهت آرامش بده درک میکنم که چه فشار روانی و عاطفی رو تحمل میکنی 😔

ممنون جانم.خدا برای شما هم خوب بخواد.حرفات خیلی برام آرامش بخش بود.من آدم توداری هستم.این جریانو به هیچ کس حتی مادرم هم نگفتم فقط گاهی که بهم فشار میاد میام اینجا تاپیک میزنم

ممنون جانم.خدا برای شما هم خوب بخواد.حرفات خیلی برام آرامش بخش بود.من آدم توداری هستم.این جریانو به ...

دورت بگردم 

من مطمئنم تو حالت خوب میشه چون همسرت پشیمونه

این خودش بزرگ ترین قدمِ

خیانت نیست   الکی خودتو حرص نده  شوهرتم سر سنگینه بخاطر مسایل مالی حوصله نداره  اتفاقا اگر گندی میزد بخاطر ک ببینه شک کردی یا ن بیشتر دلقک بازی در میاورد  و بهت نزدیک میشد 

این مشخصه  کلا بخاطر مسایل مالی تحت فشاره 

آخحالت رو درک میکنم حدود ۳ ماه پیش من هم درگیر بودم و هر روز تاپیک میزدماما الان خیلی حالم خوب شده م ...

تقصیر دخترارو کتمان نمیکنما جامعه رو الوده کردن ولی گنا اصلی توی رابطه شما شوهرتونه ک خیانت میکنه چون شوهرتون بهتون تعهد داده ن همه دخترای دنیا که. 

تقصیر دخترارو کتمان نمیکنما جامعه رو الوده کردن ولی گنا اصلی توی رابطه شما شوهرتونه ک خیانت میکنه چو ...

ببین قضیه ی شوهر من فرق میکنه شوهر من مدیره و چون رییسشون هست برای ارتقاء شغلی خیلی خودشون رو میچسبونن بهش و چاپلوسیش رو میکنن ودور و برش میچرخن

ولی در مجموع حرفت درسته👍