2821
2789
عنوان

سریال یزدان

2456 بازدید | 23 پست

چرا اینجوریه؟ هی صحنه‌های بی‌ربط قاطیش می‌کنن. مثلا اون پسره پستچی که مادرش سالمندان بود، نقشش چی بود این وسط؟ چه ربطی به شخصیت‌های اصلی داشت؟ یا اون پسر کوچولو که کشتی می‌گرفت. یا همونا که اومده بودن تو فرودگاه و خانمه از حال رفت بهش سرم زدن و اون مرده که ویلچر رو جابه‌جا کرد. اینا با چه هدفی اومدن تو سریال؟ چرا دیگه خبری ازشون نیست؟ وقتی شخصیتی قاطی سریال میشه یا باید از اول با شخصیت اصلی ارتباط داشته باشه یا بعدا معلوم بشه چه نسبتی باهاش داره. سریال یزدان خیلی استثناییه، نمی‌تونم این ویژگیش رو هضم کنم.

میشه یه صلوات برای حل مشکلاتم بفرستید؟
همیشه تهش مشخص میشه

ولی اون پسره و مادرش تو سالمندان مشخص نشدن. حتی اون پسر کوچولو. اصلا ربطی نداشتن و همینجوری اومدن و همینجوری هم رفتن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه قسمتشو دیدم چون بهنوش تبلیغش تو اینستا کرده بود زیاد خوشم نیومد البته سریالای دیگه رو که دنبال میکنم نگاه میکنم کلا یادم رفت اون قسمتو که دکتر معتاد شده بود بی خانمان شده بود علیرضا خمسه دیدم 

اره دقیقا اصن نمیفهمم هر کدوم یک بار اومدن تو صحنه و تموم و جالب اینه که خیلی ویژه عکسشون تو تیتراژ ها بود

قسمت دیشبش هم که خیلی چرت بود

اصن شخصیت یزدان تبدیل شده به یه شخصیت سوسول دیگه اون ابهت اول رو نداره

واقعا بعید بود از اقای هادی همچین فیلمی

یه قسمتشو دیدم چون بهنوش تبلیغش تو اینستا کرده بود زیاد خوشم نیومد البته سریالای دیگه رو که دنبال می ...

کدوم دکتر؟ ما سریال رو از قسمت پنجم ششم دیدیم

اره دقیقا اصن نمیفهمم هر کدوم یک بار اومدن تو صحنه و تموم و جالب اینه که خیلی ویژه عکسشون تو تیتراژ ...

دقیقا خیییلی چرت بود. ما دیشب ندیدیم، امروز تکرارش رو دیدیم. واقعا هم چرت بود هم زشت بود اونقدر برو و بیا جلو مهمونا. مثل اینکه نویسنده داستانی نداشته

در کنار داستان ثابت فیلم که جریان شهردار و امیر علی و یزدانه

در کنارش شبی یه داستان متفاوت داره که تو همون شب پایانش مشخص میشه

مثلا یه شب در مورد آتشنشانا بود

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دقیقا خیییلی چرت بود. ما دیشب ندیدیم، امروز تکرارش رو دیدیم. واقعا هم چرت بود هم زشت بود اونقدر برو ...

احتمالا شما کامل در جریان داستان نیستید، وگرنه اصلا چرت نبود

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
قسمت دیشب رو میگم.

بله خب من هم دیشب رو میگم

هر کی یه مشکلی داره مشکلات اجتماعی و...که یه قسمت وارد فیلم میشن بعدا مثلا مشکلشون حل میشه میرنفکر ک ...

خب باید یه ربطی هم به شهردار و پسرش داشته باشن

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز