یکی از کارهایی که انرژی میده وانگیزه اینکه هرروز صبح زود سعی کنی پاشی ازخواب وحتما هرروز یه نیم ساعت پیاده راه بری ودوم اینکه مقداری ازروز حتما نمازت بخون اونم سروقت وبعد نماز ازخدا کمک بخاه وصحبت کن باهاش سوم که حتما شب زودتر بخاب گوشی هم سعی کن هرروز دوساعت بیشتر دستت نباشه وفکرت ببری سمت اهدافت اگه مقید به اینکارا باشی بعد یماه میشه ملکه ذهنت
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ببین گوشی ها متاسفانه خیلی وقت همه رو تلف کردن این یه قسمت ماجراس قسمت دوم اینجاس که شیطان دشمن قسم خورده ماس وقتی میبینه میخای انسان خوب باشی برنامه وهدف داشته باشی میاد سنگین ات میکنه وسوسه ات میکنه فکرت میره توگوشی بیشتر غرقت میکنه شماها باید علیه این دشمن قسم خورده بلند شید وهرچی سنگین ات کرد تو همون لحظه بهش بگو گمشو ازمن دورشو وبلند شو سمت هدفت یمدت اینکار بکنی سبک میشی دیگه نمیاد سراغت چون میبینه قوی شدی بحرفش گوش نمیدی تنها راه صحبت باخداس سمت خدا رفتن واینکه خودتو از این ابزار که نصفش شیطانی هس دور کنی گوشیها 70درصد فقط شیطانی هستن چی داره مگه جز چنتا بلاگر چنتا دلقک چیو میبینیم واقعا وقت طلاس